Evenementen

Evenementen

Night of the Tributes @ Tripodia

  • Datum: 13 - okt - 2018
  • Tijd:20:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Hoorneslaan
  • Tickets:Kaarten Kopen

Facebook Event

Voormalig Direct-zanger Tim Akkerman met zijn “Sings the Boss” Tour

De Katwijkse U2 tributeband “Radio U2” met frontman Erwin Weening


De band Ludwig met covers uit heden en het verleden


Kortom een fantastisch programma, gegarandeerd een gezellig avondje uit in het vertrouwde Tripodia

Tim Akkerman met Bruce Springsteen tributeshow in Tripodia

In 2011 wist Tim Akkerman zich te ontworstelen aan het imago van tiener- en rockidool en kwam met het zeer persoonlijk en ingetogen album ANNO, dat zich mocht verheugen op overwegend positieve recensies, en werden er optredens gedaan op onder andere Songbird Festival. En waar sommige critici de muziek hier en daar nog wat ‘veilig’ vonden, over één ding was iedereen het eens: Tim Akkerman zelf is allesbehalve veilig. Een moedig mens dat zich kwetsbaar durft op te stellen en bereid is alles op te geven om te kunnen doen waar hij echt in gelooft!

Opnieuw slaat de eigenzinnige zanger –ex bandlid van Di-rect- nieuwe muzikale paden in. Met een retestrakke liveband die meer dan voorheen mede verantwoordelijk is voor de eveneens nieuwe sound, wordt er dit keer het gaspedaal steviger ingetrapt dan al het geval was. Er werden met betrekking tot dat album nog parallellen getrokken met klassieke singer/songwriters als Paul Simon en Nick Drake, als ook meer eigentijdse troubadours als Tim Christensen, het nieuwe materiaal toont meer referenties met bands en artiesten als Mumford & Sons en Ben Howard. Maar zelfs Bruce Springsteen is niet ver weg.

Na een succesvol 2016/2017 met de singles This Time It’s For Real, de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, keert Tim Akkerman in 2018 terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss.

Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling: “De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon” aldus Tim. Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss.

Op zaterdag 13 oktober staan Tim en zijn band met de songs van The Boss in zalencentrum TriPodia in Katwijk .

Kaarten voor deze avond zijn nu te koop bij Juwelier Parlevliet in de Badstraat te Katwijk en bij BAR70 Boulevard 70 in Katwijk. Maar ook on-line via www.ruhrgold.com/evenementen/ Kaarten kosten 15,00 in de voorverkoop

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk