Evenementen

Evenementen

The Fortunate Sons @ Poppodium The Pocket

  • Datum: 24 - feb - 2019
  • Tijd:16:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Badstraat
  • Tickets:

Facebook event.

Creedence Clearwater Revival heeft een lange rij bekende klassiekers op haar naam staan waaronder Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You. En dit is slechts een kleine greep uit hun repertoire.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren mocht gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden met hun karakteristieke geluid en pakkende songs. Zij weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek en de periode van ongekende successen van C.C.R., tot leven te wekken.
Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn intrigerende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een feest van herkenning.

Vorig jaar speelde The Fortunate Sons al eens op het poppodium van The Pocket. De band was kwalitatief zo goed en ze werd dermate enthousiast ontvangen dat we ze graag nog een keer terug zien. En alhoewel ze gewoon zijn in zalen als Paradiso of Tripodia te spelen, staan ze nog steeds graag op kleinere en intiemere podia als The Pocket.

In principe zijn alle optredens in Café The Pocket gratis maar regelmatig zijn er optredens waar de toeloop onvoorspelbaar is. Vanwege de controle op het aantal bezoekers wordt deze reserveringsticket gebruikt. De administratiekosten worden in rekening gebracht, de overige kosten worden vergoed middels consumptiemunten. Zonder ticket is de toegang gratis maar bestaat het risico dat het maximale aantal bezoekers is bereikt. Tickethouders hebben altijd toegang.

pop pocket

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk