Evenementen

Evenementen

The Box Live @ The Box

  • Datum: 21 - jun - 2019
  • Tijd:20:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Valkenburgseweg
  • Tickets:

As vrijdag 21 juni hebben we alles onder controle, met als eerste band Got it Covered Zij spelen vooral cover van Anouk tot Pink, en van Taylor Swift tot Kelly Clarkson Daarna gaan we heel tof verder met The Johnny Wedstone band. Hij is altijd opzoek naar de muzikale waarheid, en is oa beïnvloed door The Beatles, Jimi Hendrix, Rory Gallagher en The Kinks

Het beloofd een warme dag te worden dus zal ons mooie terras er fraai bijstaan om een heerlijk koele Jopen van de Tap te drinken of bv een mooie Chardonnay.

Wij zijn er weer klaar voor en vinden het leuk als jullie ook komen

Tot vrijdag !

Check HIER het Facebookevent!

 

Got it Covered :
Vanuit de bollenstreek komen vijf ervaren muzikale vrienden uw feest compleet maken met songs van bekende artiesten. Alle feestelijke hits komen voorbij, met af en toe een ingetogen pareltje waar menig hart van wegsmelt. Op het podium hebben zij alles onder controle en noemen zichzelf dan ook Got It Covered. Een kleine greep uit de speellijst zijn Anouk, Pink, Bløf, Taylor Swift, Kelly Clarkson en zelfs de King of Pop weten zij op fijne wijze te vertolken. De muzikanten Erik Jamoel op gitaar (eLBee), Ronald Jamoel op bas, Menno Buik op drums (Buxom Prime & Four Twenty 4/7) Shahin Zarei op toetsen en zangeres Tjarda van Leiden (Buxom Prime & Tjarda) nemen u graag mee in de wereld van Got it Covered!

The Johnny Westone band :
Johnny Westone’s zoektocht naar de ultieme muzikale waarheid begon toen hij zijn eerste nummers componeerde op een 2-track bandrecorder, toen hij zestien was. Vanaf dat moment wist hij dat hij dat was en wat hij wilde: muziek maken. Hij startte in 2009 een band genaamd DutchBeat en speelde een aantal podia door heel Nederland, toen de samenhang van de band niet langer effectief was. Hij ging de volgende jaren alleen verder, als singer-songwriter, begon hij opnieuw op te nemen, resulterend in nog een andere band, het creëren van het eerste album “Nothing Left To Do.” Vanaf dat moment besloot hij dat het tijd is dat de rest van de wereld zijn geluid leert kennen … 60′s rock, Beatlesque, 70′s psychedelic, folk, prog-rock, rock ‘n roll, zijn fans hebben zijn muziek als veel dingen beschreven, maar hij heeft altijd een eigen geluid. Zijn band bestaat uit 7 personen, maar hij beweert dat uitbreiding onvermijdelijk is, omdat sommige nummers behoorlijk gecompliceerd zijn.

gotjohny westone

 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk