Evenementen

Evenementen

The Box Live @ The Box

  • Datum: 14 - jun - 2019
  • Tijd:20:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Valkenburgseweg
  • Tickets:

Aanstaande vrijdag 14 juni gaan we “snaarstrak rocken” ! We beginnen met Miscellaneous oftewel Misc. Ze zijn maar met z’n drietjes maar heten niet voor niets “Power Trio”
Hierna komt Takeaway Facepalm alweer voor de 2e keer in The Box. Het is een ambitieuze rockband die niet bang is de nodige stappen te nemen om verder te groeien,…EN DAT HOOR JE !

Dat wordt dus weer een toffe avond, Leuk als je komt !

Tot vrijdag !

Check HIER het Facebookevent 

 Misc. oftewel ‘Miscellaneous’ : 

is een ervaren trio uit Den Haag / Delft en Veldhoven, bestaande uit muzikanten Nicolai (gitaar/zang), Frank (bas/zang) en Riego (drums). Hun muziek omschrijft zich het best als een mix van blues/rock/funk/pop/jazz in een groovy jasje, waarbij het betere gitaarwerk in de stijl van Jimi Hendrix en Frank Zappa op de voorgrond staat. In de bizarre teksten van ons eigen werk halen wij inspiratie uit de natuur en is de invloed van Frank Zappa belangrijk.
Zo wordt o.a. het leven van een bi-seksuele eend wordt bezongen en wordt het verhaal van een trekvogel ten gehore gebracht. U wilt vast weten waarom die zwijnen uit de buurt toch zo enorm stinken en zingt in “Sex Trouble” uw tv-presentator Donovan Creep het problematische seksleven van Jerry, Susan, Steven en Gina. Naast veelal eigen werk speelt Miscellaneous ook op eigengereide wijze covers van o.a. Zappa, Claw Boys Claw, Sjako! & T99.

Takeaway Facepalm :  Is een Haagse rockband met grote verscheidenheid aan nummers binnen het rockgenre. Vijf ambitieuze jonge gasten met allemaal een net iets and… Meer weergeven

Casper van Eijk – Vocals Sam van Poelgeest – Lead Guitar Thijs Riep – Rhythm Guitar & Background Vocals Jur van der Tol – Drums & Background Vocals Ashwin Lit – Bass & Background Vocals

14JUNI19

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk