Evenementen

Evenementen

Tel uit je winst @ Mimiek’s Theater

  • Datum: 29 - mrt - 2019
  • Tijd:20:15
  • Adres:Valkenburg
  • Locatie:Dorpshuis
  • Tickets:Kaarten Kopen

Drie avonden lang kan het publiek weer genieten van een heuse klucht. “Tel uit je winst”, geschreven door Ray Cooney en vertaald door Jon van Eerd, staat in de laatste twee weekenden in de theaterzaal van het Dorpshuis Valkenburg. Toneelvereniging Mimiek’s Theater specialiseert zich al jarenlang op deze vorm van theater, vol timing, rennen en vliegen, deuren en persoonsverwisselingen en heeft deze keer ook weer gekozen voor een ‘klucht uit het boekje’. “Tel uit je winst” was één van de eerste producties van Jon van Eerd. Hij speelde dit stuk met zijn theatergezelschap in 2002.

 Tel uit je Winst 
De brave kantoorbediende Harry Vermeulen komt op zijn verjaardag thuis met het verkeerde koffertje. In plaats van zijn lunchtrommeltje en agenda zit er een paar miljoen euro in. Hij maakt direct de wildste plannen. Maar natuurlijk loopt het nooit zoals gehoopt…. Het koffertje vormt het begin van een hilarische avond boordevol persoonsverwisselingen, onverwachte wendingen en gefriemel!

 Mimiek’s Theater 
Sinds 2015 repeteert en speelt toneelvereniging Mimiek’s Theater in het Dorpshuis Valkenburg. Ieder seizoen brengen zij verschillende producties in diverse genres. Per voorstelling biedt de Theaterzaal ruimte aan 70 man publiek. Op tijd de kaarten bestellen is bij dit soort voorstellingen aan te raden!

Tel uit je winst wordt gespeeld op 23, 29 en 30 maart. Kaarten á € 11, 00 zijn te koop bij het Dorpshuis Valkenburg, Pandora Feest&Funshop en online via www.mimiekstheater.nl

Aanvang van de voorstellingen is 20:15 uur.

tel uit je winsttel uit je winst achterkant

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk