Evenementen

Evenementen

T.G.I.F.: Shallow, Motions & Lingering @ Scum

  • Datum: 21 - apr - 2017
  • Tijd:20:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Noordduinseweg
  • Tickets:

TGIF in Scum

Op vrijdag 21 april is Scum de plek waar hardcore liefhebbers kunnen genieten van nationaal aanbod uit de hardcore scene. Er staan 3 vette hardcore bands voor je klaar in Scum  die je compleet wegblazen.

De bands die spelen zijn Shallow, Motions en Lingering.

De avond bevat speciaal voor de hardcore fans een super avondje met een pit te worden. Niets is zeker, behalve dat je niet heel naar huis zal gaan.

Uit Brabant afkomstige Shallow brengt je de meest eerlijke en meeslepende melodic hardcore. Vergeleken met bands als Counterparts, Defeater en Landscapes, kun je felle vocalen, distorted gitaren, heftige bass en beukende drums verwachten.Shallow staat bekend om hun energieke en intieme live ervaring.

Lingering is een melodische hardcore band afkomstig uit Gouda. Met invloeden van bands als Counterparts, Heart In Hand, Saints Never Surrender zetten ze een energieke show neer die uw creatieve geest wegblaast.

Motions is een band die een keiharde show neerzetten met een pit waar je niet levend uit gaat komen.                                                                                                              

Vrijdag 21 april  gaat de zaal van Scum open 20.30 uur. Aanvang bands 21 uur entree gratis toegang 18+. Scum is te vinden aan de Noordduinseweg 3.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt