Evenementen

Evenementen

Style & Trend Event @ Zeezijde

  • Datum: 20 - apr - 2019
  • Tijd:13:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Princestraat
  • Tickets:

Op zaterdag 20 april word je stijlvol ontvangen in Zeezijde Katwijk tijdens het Style & Trend evenement. Vanaf 13.00 vindt er elk uur een grandioze modeshow plaats op de Princestraat. Verschillende ondernemingen presenteren de laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle. De uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor het komende seizoen.
Het centrum van Katwijk aan Zee bruist van ondernemingen met elk hun eigen stijl en visie verwerkt in verrassende collecties. Tijdens het Style & Trend evenement stelt Daan de Mooij je graag voor aan al deze collecties. Ontdek welke het beste aansluit op jouw persoonlijke stijl en laat je verrassen door fantastische combinaties, unieke stoffen en kleurrijke prints.
De shows worden om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur op spectaculaire wijze geopend met een dansoptreden van de ODB crew van DC Dance. Terwijl jij geniet van de show, kunnen jouw kinderen springen op een springkussen van Kidsjumping. Bemachtig dus een plekje op de eerste rang en geniet van de primeur op het gebied van de nieuwste looks, bekijk de gaafste bestsellers en shop prachtige must-haves tijdens het Style & Trend Event op zaterdag 20 april!

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk