Evenementen

Evenementen

Street4You Rijnsburg

  • Datum: 31 - mei - 2017
  • Tijd:13:30
  • Adres:Rijnsburg
  • Locatie:De Skate
  • Tickets:

Op woensdag 31 mei vindt op de skatebaan aan de koningin Julianalaan in Rijnsburg het jaarlijks terugkerende evenement Street 4 You plaats. Gedu-rende de dag zullen er tal van leuke activiteiten zijn en kunt u kennis ma-ken met de verenigingen en organisaties die actief zijn in de buurt. Deze dag is voor alle buurtbewoners en vereniging uit Rijnsburg en dan vooral voor de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De dag begint om 13:30 uur en gaat door tot 16:30 uur.

Street4You! is een wijkgerichte activiteit waarbij de jeugd deel kan nemen aan activiteiten die in de straatcultuur “hot” zijn. Bewegen en gezonde voe-ding lopen als een rode draad door de dag. Zo kan er een workshop ge-zonde smoothie ’s maken gedaan worden en zullen er voetbalwedstrijden gespeeld worden. Ook voor de kunstzinnige mens is er voldoende te doen. Zo zal er een workshop Street art gedaan worden en kan er ervaren worden hoe het voelt om een Dj te zijn. De deelnemers aan de Dj workshop in jon-gerencentrum `t Hok zullen deze dag laten zien wat ze geleerd hebben.

Ook verenigingen krijgen deze dag de kans om zich te laten zien. Zo zal turn en jazzdance vereniging DWS een workshop geven en een uitvoering doen. Ook de Jong Flora band zal een uitvoering doen. Aan de jongste be-zoekers van Street 4 You is ook gedacht. De kleinste kunnen zich uitleven in het springkasteel en zich laten schminken. Dit jaar kan er ook een ritje ge-maakt worden op echte pony’s. Meedoen aan de activiteiten op deze dag is volledig gratis.

Street 4 You Rijnsburg wordt georganiseerd door Welzijnskwartier in sa-menwerking met de buurtpreventie Frederiksoord. Check voor meer infor-matie over Street 4 You de website van Welzijnskwartier www.welzijnskwartier.nl

De organisatie van Street 4 You is op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen. Lijkt dit je leuk? Mail dan naar Marloesdemooij@welzijns-kwartier.nl

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt