Evenementen

Evenementen

Sing-In @ TriPodia

  • Datum: 19 - okt - 2019
  • Tijd:14:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Hoornesplein
  • Tickets:

Voor de tweede keer organiseert het ‘Noyana’ Zingen-voor-je-Leven koor Leiden en omstreken een Sing-In. Vorig jaar is het alle deelnemers goed bevallen en daarom deze tweede editie.

Een Zingen-voor-je-Leven koor is een koor voor mensen die zelf of in hun omgeving met kanker te maken hebben of hebben gehad. Nederland telt meer dan 30 van zulke koren onder de koepel van ‘Kanker in Beeld’. www.kankerinbeeld.nl

Deze Sing-In is voor iedereen die graag zingt, in een koor, onder de douche of op de fiets. Het maakt niet uit, als je maar plezier in zingen hebt.
Zingen is gezond en goed voor je brains, zoals Erik Scherder, neuropsycholoog en ambassadeur van deze koren, ons telkenmale uitlegt.

Naast een middag ontspannen zingen, spekt u meteen de kas van ons koor. Twee vliegen in één klap!. Het Noyana koor houdt haar contributie laag, zodat er geen drempel is om lid van ons koor te worden. Dat houdt wel in dat we elk jaar acties houden om onze professionele dirigente en pianist, de zaalhuur en verdere kosten te kunnen betalen. Met uw bijdrage helpt u ons enorm.

De liederen die we gaan zingen zijn voor iedereen te leren. Onder de enthousiaste leiding van Wieke Ubels en de heerlijke pianobegeleiding van Peter Bontje, wordt ook deze middag weer een feestje.

Belangstelling gewekt? Geeft u zich dan op bij Tineke van den Boer tinekevdboer@gmail.com

Kosten: €12,50 inclusief twee maal koffie/thee met wat lekkers.
Locatie: Bibliotheek, Hoorneslaan 297, Katwijk aan Zee (Gratis parkeren. Buslijn 30 en 37 stoppen op Hoornesplein).
Datum en tijd: Zaterdagmiddag 19 oktober van 14 tot 17 uur.

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk