Evenementen

Evenementen

“Rock the Night” @ SKA mainstage

  • Datum: 29 - dec - 2018
  • Tijd:19:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Noordduinseweg
  • Tickets:Kaarten Kopen

29 december: “Rock the Night” met Refill en Van Beukenstein

Er is weer wat nieuws op het SKA oud- en nieuwfestivalterrein eind dit jaar. Om de donkere dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw op te vullen EN optimaal gebruik te maken van het festivalterrein heeft SKA contact gezocht met de makers van Kelderrock en Oranjefest om een knaller van een rockfeest neer te zetten op de mainstage van het festival.

De organisatie van ‘Rock the Night’ heeft met Refill en Van Beukenstein twee kneiters van rockbands weten te strikken die garant staan voor een avond ouwerwets rocken.

Refill is met optredens in onder meer De Peuk, De Branding, Oranjefest en Scum geen onbekende in Katwijk. Deze vijfmansformatie covert de allerbeste en vetste rocksongs van de laatste vijf decennia. Van Queen tot Led Zeppelin, alles oude komt voorbij. “Are you ready to Rock?” 

Van Beukenstein staat sinds jaar en dag bekend alsde ultieme Classic Rock Tributeband. Rock met een hoofdletter –R-. Van Deep Purple tot Van Halen. Van Boston tot Led Zeppelin. Van Crosby, Stills, Nash & Young tot Kansas. Alle klassiekers passeren de revue. “Classic Rock has come Alive!”

Rock the Night start op 29 december om 19:00 uur. De toegang is 18 plus. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro (excl. servicekosten) en zijn te bestellen via www.skakatwijk.nl. Mochten er nog kaarten over zijn dan kosten ze aan de deur 15 euro. Je vindt het festivalterrein van SKA op Parkeerterrein Noordduinen aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Kijk voor meer info op: www.skakatwijk.nl

 

Poster_Rock the Night_Final version

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk