Evenementen

Evenementen

Oranjerock @ Zanderij

  • Datum: 31 - aug - 2019
  • Tijd:13:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Oranjerockterrein
  • Tickets:Uitverkocht

Oranjerock 2019 uitverkocht

Katwijk koopt massaal kaarten voor de 33ste editie op rij

 Je zou denken dat het even duurt voordat het festival is uitverkocht. Maar niets is minder waar, binnen 28 uur waren alle tickets voor Oranjerock 2019 verkocht. Maar liefst 95% van de kaarten zijn in Katwijk verkocht. Dat geeft nog maar weer eens aan hoe populair dit festival is binnen de Katwijkse gemeenschap. Het concept van oergezellig familiefestival met twee podia, vier geweldige acts op het hoofdpodium, drie Katwijkse bands en een uitgebreide kidscorner voor de allerjongste bezoekers is niet meer weg te denken in de laatste week van augustus.

 Dit jaar is de gevarieerde line-up zeker een onderdeel van dit succes. Met optredens van de

One Two Trio, Wulf, Son Mieux en de headliner Within Temptation is er voor elke bezoeker wel één of meerdere bands naar zijn of haar keuze. Ook het Katwijkse karakter is wederom een onderdeel van Oranjerock 2019 , met maar liefst drie optredens van lokale bands op het zgn. KBM-podium. De Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn zorgt voor een festival met internationale allure maar bewaakt scherp het dorpse karakter van Oranjerock.

 Degene die geen ticket hebben kunnen bemachtigen krijgen alsnog de kans om Oranjerock 2019 te bezoeken. De Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn gaat binnenkort een win-actie

op hun facebookpagina starten. Houd dus goed de facebookpagina in de gaten.

oranjerockformat

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk