Evenementen

Evenementen

OranjeFest @ Café De Branding

  • Datum: 27 - apr - 2017
  • Tijd:14:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Voorstraat 12
  • Tickets:

Koningsdag OranjeFest middenin dorp!

Donderdag 27 april is het eindelijk zo ver, Koning Willem Alexander gaat eindelijk Abraham zien! Zo’n mijlpaal kunnen we natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan en daarom is na twee jaar afwezigheid OranjeFest weer van de partij! Dit keer niet op huize Callao, maar op het terras van de Branding. Midden in het dorp, tussen al het feestgedruis! Dat kan alleen maar een topfeest worden. 

Zoals bekend werkt OranjeFest alleen maar met Katwijkse bands en ook deze editie hebben we weer een paar pareltjes uit het eigen dorp gevonden! Zij zullen de muzikale verzorging doen op een hopelijk zonovergoten dag. De nadruk ligt vooral op pop en rockcovers, maar ook wat steviger werk zal ten gehore gebracht worden!

Moonshine is 5-mans formatie die een breed repertoire speelt. De band bestaat al een langere tijd en heeft al een goede naam opgebouwd in de regio. Moonshine streeft ernaar om covers zo goed mogelijk te naderen en wij vinden dat ze dat prima lukt! Een genot vooral voor de liefhebbers van iets steviger werk!

Taste iT is een band met zijn eigen karakter. De heren, die al bijna 15 jaar met elkaar spelen, spelen vooral covers uit de jaren 60,80 en 90. Alleen verwacht geen simpele coverwerk. Elk nummer wordt geserveerd met het Taste-iT-sausje en heeft daardoor net wat meer pit! Een flinke scheut Rock erbij en je bent klaar! Verwacht platen zoals Wang Dang Doodle, Welcome to the Machine en Daddy Cool!

LUDWIG is een nieuwe formatie uit Katwijk en het product van vijf hele verschillende mannen met één gedeelde passie, lekker muziek maken! De heren spelen covers van onder andere The Beatles, CCR en Paolo Nutini, maar hebben zich sinds kort ook gewaagd aan eigen werk! Wellicht dat ze hun eerste plaat, The Darkside, dan ook te gehoren zullen brengen!

 eLBee is alweer jaren een begrip in de Katwijkse rock-scene. De mannen spelen een heel breed repetoire van pop, rock en hardrocknummers. Niet alleen zal eLBee classics spelen, ook nieuwer werk van bijvoorbeeld Franz Ferdinand, Neon Trees en Kaiser Chiefs spelen de heren vol overtuiging! 

Het mag dus duidelijk wezen, de comeback van OranjeFest wordt gelijk groot aangepakt! Met deze topbands belooft het sowieso een supereditie te worden, weer of geen weer! Dus we zien jullie graag 27 april bij de Branding op de Voorstraat! Teleurgesteld dat jij niet met je bandje kan spelen voor zo’n groot publiek, meld je dan alvast aan voor volgend jaar! Dat kan bij Giel Verhoef , die ook bereikbaar is voor andere vragen/opmerking. U kent hem bellen en mailen op 06-37204316 of gielverhoef@ziggo.nl 

oranjefest

26a7977b-2698-4ff3-96d5-80523e8f09f6

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk