Evenementen

Evenementen

Open Dag @ House of Music

  • Datum: 15 - sep - 2018
  • Tijd:12:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Blekerstraat
  • Tickets:

Open Dag van 12-16 uur

deelname is gratis
Over House of Music

DE LEUKSTE MUZIEKSCHOOL VAN DE DUIN- EN BOLLENSTREEK
Met meer dan 300 leerlingen zijn wij DE muziekschool van Katwijk, Rijnsburg en Noordwijk. House of Music is in 2011 opgericht met het doel de passie en liefde voor muziek over te brengen op jong en oud. Of het nu gaat om
 drumlespianolesbaslesgitaarleszanglessaxofoonles, DJ-les of bandcoaching, bij House of Music is het allemaal mogelijk!

Wil je klaargestoomd worden voor het conservatorium, of gewoon lekker wekelijks je muzikale ei kwijt? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

Wij geven niet alleen muziekles maar beschikken ook nog eens over drie prachtige oefenruimtes en een opnamestudio. Kortom, de ideale plek om als muzikant of band samen te komen en te ontwikkelen!

MEER DAN ALLEEN MUZIEKLES!
Bij muziekschool House of Music krijg je niet enkel individueel muziekles van professionele en gediplomeerde leraren maar is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende bandprojecten. Er worden dan groepjes gevormd waarin de leerlingen leren met elkaar samen te spelen en naar elkaar te luisteren. Ter afsluiting van elk project treden de bands op voor familie en vrienden op het podium van onze grote zaal!

Lekker scheuren op een gitaar? Een dikke groove neerleggen op drums? Of de sterren van de hemel zingen?
Wij stemmen de les af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit stoffige boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen, dat is waar House of Music voor staat!

LIGGING
Je vindt onze muziekschool in ’t Heen te Katwijk grenzend aan Rijnsburg en Noordwijk, maar ook leerlingen uit de regio Wassenaar, Leiden, Noordwijkerhout, Voorhout, Oegstgeest, De Zilk, Lisse, Sassenheim, Valkenburg en Hillegom weten ons via de N206 snel te vinden!

Meer info op de website:
Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk