Evenementen

Evenementen

Midwinter Party. Limited! For teenagers only! @ GoGo

  • Datum: 15 - feb - 2019
  • Tijd:19:30
  • Adres:Rijnsburg
  • Locatie:Hofweide
  • Tickets:

Facebook Event

Midwinterparty in de GoGo

Samenwerking GoGo, jongerenwerk Welzijnskwartier en Dorpshuis Rijnsburg

Op vrijdag 15 februari wordt er een Midwinter party georganiseerd door de GoGo, het jongerenwerk van Welzijnskwartier KRV en Dorpshuis Rijnsburg in de GOGO. Het feest duurt van 19:30 tot 22:00 en is voor jongeren van 10 t/m 14 jaar. Tijdens deze “super koele” avond zijn er verschillende activiteiten te doen. Een kaartje kost slechts €1,- en bij inlevering van de ticket aan de bar krijg je hier een gratis consumptie voor.

De GoGo zal voor deze avond omgetoverd worden tot een waar winterwonderland met ijsberen, pinguïns en iglo`s, tijdens de avond zijn verschillende koele activiteiten te doen. Je kan mee doen aan het Winterse Wiel van Verwondering of één van de vele leuke fun games of zet jezelf met je vrienden of vriendinnen op de foto in de Photo Booth. Op het podium zorgen de lokale dj toppers Jaimy Lorenzo, Dj Moombax en DJ Joey voor de muzikale invulling zodat er ook gefeest kan worden tussen alle activiteiten door. Dit wordt een avond die je niet mag missen als je tussen de 10 en 14 jaar oud bent. Kaartjes kosten €1 per stuk en zijn verkrijgbaar bij ’t Hok, Hofweide 1a, Rijnsburg. Primera Videoland, The Readshop en de GoGo.

Dit evenement is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV, Het Dorpshuis Rijnsburg en Gogo Rijnsburg.

Gogo

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk