Evenementen

Evenementen

Live on Stage @ The Box

  • Datum: 18 - okt - 2019
  • Tijd:20:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Valkenburgseweg
  • Tickets:

Facebook Event

Op vrijdag 18 oktober is er weer een editie van Poplab’s Live on Stage. Volgens het concept ‘3 uur samen repeteren, samen eten, samen optreden’ kunnen leerlingen van de Muziekschool werken aan een echt optreden.

Bij Live on Stage gaan wij op zoek naar de gemeenschappelijke drijfveren van leerlingen om muziek te maken, ongeacht het niveau, het instrument of de achtergrond. Dat doen we op vrijdag 18 oktober van 16.00 tot 20.00 uur.
 
Speel je nog geen instrument? Geen probleem.
Er zijn gitaren, bassen, keyboards, drumstellen en popcoaches die jouw helpen om gezamenlijk iets moois te maken. Je kunt natuurlijk ook komen zingen..
 
Speel je mee?
Kosten voor de hele middag en avond (incl. eten) zijn € 15,00. The Box vind je aan de Valkenburgseweg 50B in Katwijk.
 
Schrijf je in!
Stuur vandaag nog een e-mail naar muziekschool@katwijk.nl en vermeld in de onderwerpregel Live on Stage. Geef je naam, telefoonnummer en het instrument dat je wilt bespelen door.
 
LIVE ON STAGE
De uitvoering door leerlingen vanaf 20.00 uur is voor iedereen gratis toegankelijk.

The Box Live “on stage “ Deze keer gaan we los met de muzikale jeugd van Katwijk. Ze gaan eerst ’s middags oefenen, en ’s avonds geven ze een tof optreden. Daarna kan iedereen die wil spelen en of zingen met de afsluitende jamsessie Dus,.. Speel je een instrument of zing je? En zou je dat graag in een band willen doen? Kom dan naar Live on Stage op vrijdag . Speel mee met de bands die de coaches samenstellen. We repeteren om 16.00 uur, we gaan lekker eten om 18:00 uur (all in) we spetteren om 20.00 uur op het podium en om 21.00 uur is de jamsessie (gratis) met topmuzikanten. Live on Stage, Muziekcentrum The Box, Valkenburgseweg 50A, Katwijk. Neem € 15,00 mee en je instrument natuurlijk, en voor ’s avonds al je vrienden en familie! Muziekcentrum The Box Valkenburgseweg 50A 2223 KE Katwijk 071-4015683

#muziekschool #livemuziek #jeugd #muziekcentrumthebox #muziek #gemeentekatwijk #destervandeavond

 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk