Evenementen

Evenementen

Kattuk.FM Live! @ De Schuit

  • Datum: 14 - mrt - 2018
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Dwarsstraat
  • Tickets:

Vanwege het grote Kattuk.nl Jongerendebat de dag erna, zijn we deze keer vooral bezig met opbouwen/testen/proberen/en nog eens testen totdat het goed is.

De zaal is gewoon open, dus langskomen om te helpen kan altijd.

—————————————–

Elke woensdagavond Kattuk.FM Live! vanuit de grote zaal van De Schuit. Iedere week worden er mixen, video’s en demo’s opgenomen van lokale dj’s en artiesten. Hou de site in de gaten voor het meest actuele programma.

Kom ook een keertje buurten. Iedereen is welkom. Verwacht een gezellige avond met jonge muzikanten, dj’s bands, talkshows, podcasts, video en nog veel meer.


Opnamen terugluisteren kan HIER

Oh ja. We zoeken nog jongeren om mee te helpen. Meer over Kattuk.FM hieronder. 

Over Kattuk.FM 
Kattuk.FM maakt weer een doorstart. Alweer? Ja, alweer. Maar deze keer gaan we het helemaal anders doen. Niet meer de uitzending ‘live’ via de ether of internet, maar de bands en dj’s live in de uitzending ‘on demand’. Alles terug te bekijken en te beluisteren via Kattuk.nl.

Kattuk.FM verzorgt de uitzendingen i.s.m. de muziekredactie van Kattuk.nl. Begin januari is een team van acht jonge redacteuren gestart met het voorbereiden en opnemen van de uitzendingen in de grote zaal van De Schuit. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. We zoeken jongeren van 15 tot 21 jaar met een uitgesproken smaak in muziek en interesse op het gebied van audiotechniek, radio maken, foto- en video, schrijven van recensies en interviews, show management en/of grafische vormgeving.

Stuur een mail naar info@kattuk.nl, dan spreken we z.s.m. af.

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk