Evenementen

Evenementen

Jeroen van Katwijk & André Pronk @ De Branding

  • Datum: 01 - apr - 2017
  • Tijd:21:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Voorstraat
  • Tickets:

Jeroen van Katwijk en André Pronk doen een vette colab in de Branding! 

Nee het is geen 1 april grap. Op deze avond treed de katwijkse volkszanger  Jeroen van Katwijk weer op in de branding om zijn nieuwe single ga met me mee te promoten.

Verder treed deze avond ook de gastzanger Andre Pronk op en wordt de heren muzikaal  ondersteunt door dj Dre.

 André Pronk is één van Neerlands graag geziene zangers/entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen.

 Zo werd hij mede door zijn aanstekelijke lachen de ongekroonde Koning van de lach. In 2014 deed André nog meer van zich spreken en wel met zijn unieke tatoeage-acties bij oa. het wereldrecord radio maken van Giel Beelen en tijdens het WK in Brazilie met Louis van Gaal en de legendarische Robin van Persie-snoekduik. Hiermee werd hij in meer dan 60 landen bestempeld als de nieuwe Tattooman van Nederland. Ook zijn eigentijdse WK-hit ‘Oranje Oranje’ werd veel gedraaid op radiozenders en door DJ’s. André heeft ook gefigureerd in diverse reclames (oa. BNN, Remia), tv-series (oa. Opsporing Verzocht, De Prooi, Ramses) en films (oa. Sunny Side Up, Reunie).

De live zangers beginnen om 21.00 en dit genoegen is altijd gratis te beleven.

De Branding/kelder bevindt zich op Voorstraat 12, 2225 ER Katwijk aan Zee.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt