Evenementen

Evenementen

Hausmagger + Spacepunk @ De Nobel

  • Datum: 21 - apr - 2017
  • Tijd:19:30
  • Adres:Leiden
  • Locatie:Marktsteeg
  • Tickets:Kaarten Kopen

HAUSMAGGER

Tedje Wesselo is de jeugdheld voor menig 90’s kids. Samen met Maxim Hartman liet hij Nederland tussen 1987 en 1995 in zijn broek plassen van het lachen. Nu, ruim 20 jaar later maakt hij met z’n band Hausmagger kneiter goede surfrocknummers met Nederlandstalige teksten.

+ Support: SPACEPUNK

Noem het geen comeback. De man is er altijd geweest.

Al sinds 2000 is er een rapper. Een heftige rapper. Een belangrijke rapper. Een relevante rapper. Met hits. Zijn naam: Spacekees. Met een shit load aan tracks, EP’s, mixtapes en een greatest hits album, collabs met o.a. The Opposites, Jiggy Djé, Faberyayo en Sef en hitnoteringen met singles als Ik Wil Een Meisje en Wat Wil Je Doen, is de term iconisch een understatement.

Ook was er een band. Een hete band. Met knappe kerels. En talent. Met (ex-)bandleden van o.a. Miss Bunty, Jah6 en Great Minds live-band. Zij spelen punkrock. Van het gruizige soort.

Ergens in het tijd en ruimte continuüm clashte deze entiteiten, met een tweede Big Bang als gevolg. Spacepunk was geboren.

De formule is even eenvoudig als doeltreffend: Spacekees pokoes in een nietsontziend punkrock-jasje. Geil, gevaarlijk en onweerstaanbaar. Net als de bandleden. En de live-shows. Ervaren is weten.

Of, om Kees zelf te citeren: “Zonder dat ik het wist, ben ik altijd voorbestemd geweest om de frontman van een band te zijn.”

hausmagger618_edited

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt