Evenementen

Evenementen

Filmavond Plus @Dorpshuis

  • Datum: 31 - mei - 2017
  • Tijd:19:00
  • Adres:Valkenburg
  • Locatie:Kerkweg 3
  • Tickets:

Tijdens een Filmavond Plus van de bibliotheek is het altijd dubbel genieten: van een populaire film én van hapjes en drankjes. Op woensdag 31 mei gaan we in Dorpshuis Valkenburg zitten voor het waargebeurde verhaal van een legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. Publieksvriendelijk vermaak met in de hoofdrollen Meryl Streep en Hugh Grant.

Zangkunst of gekweel…

Een New Yorkse societydame wil het de mensen om haar heen graag zo prettig mogelijk maken. Met die achtergrond heeft ze besloten dat haar stem het publiek troost kan bieden in de moeilijke periode tijdens de Tweede Wereldoorlog. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, was vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan. Een prachtig vormgegeven film waarbij de kijker steeds gaat houden van deze ‘muzikale diva’.

Kaartverkoop

Iedereen is van harte welkom in de theaterzaal van Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) bij deze filmavond Plus op 31 mei. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en). De zaal is open vanaf 19.00 uur. Prijs: € 8,00 voor leden en € 10,- voor niet-leden (inclusief hapjes).

Geen bioscoop in Katwijk, maar gezamenlijk een film kijken in de bibliotheek is een goed alternatief.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt