Evenementen

Evenementen

DJ & Producers Café @ Scum

  • Datum: 23 - apr - 2019
  • Tijd:19:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Noordduinseweg 3
  • Tickets:

Het DJ & Producers café is een wekelijkse avond waarop jongeren en ouderen (vanaf 12 jaar) op het gebied van dj’en en muziekproductie met elkaar in contact komen, kunnen oefenen op professionele dj gear, ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en daarmee van elkaar leren.

Het DJ & Producers café is een initiatief van Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV in samenwerking met jongerenwebsite Kattuk.nl en The Art Squad.

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Roy van Schie (Royvanschie@welzijnskwartier.nl) of Arno van den Berg (arno@kattuk.nl) voor meer informatie!

Meer info
Het ‘DJ & Producers Café’ wordt een vaste avond voor jongeren vanaf 12 jaar die kennis willen maken met, of meer willen leren over dj’en, muziekproductie, opnametechnieken, radio maken, licht- en geluidstechniek en meer. 

Daarnaast is het DJ & Producers Café een wekelijks moment waarop geïnteresseerden, nieuwkomers, jonge talenten, gevorderden en professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en zodoende van elkaar kunnen leren en hun talent verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard staat er daarom iedere dinsdagavond een professionele club dj-set klaar waarop gemixed en geoefend kan worden. 

Naast de reguliere (vrije inloop) avonden komen er ook thema avonden en workshops (al dan niet met een gastspreker/gastdocent) over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld social media gebruik, artiest profilering, RekordBox, licht/geluidstechniek en meer!

Het DJ & Producers Café is elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 uur in Scum Katwijk. De reguliere avonden zijn gratis, voor bepaalde thema avonden en of workshops kan eventueel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Mail voor meer informatie over het DJ & Producers Café met Roy van Schie, via Royvanschie@welzijnskwartier.nl of met Arno van den Berg, via arno@kattuk.nl.

Facebook Event

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk