Evenementen

Evenementen

Dikke Dennis & De Röckers, Cenobites en Hammeroidz @ Scum

  • Datum: 26 - jan - 2019
  • Tijd:20:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Noordduinseweg
  • Tickets:

Facebook Event

Op zaterdag 26 januari komen 3 bands in Scum optreden: Dikke Dennis & de Røckers, Cenobites en Hammeroidz!

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet.Man man, als dat geen lange, hete zomer wordt!

Cenobites, dé psychobillyband uit Rotterdam, rocken sinds 1994 over heel de wereld op festivals, in kraakpanden en overal waar maar wat te feesten valt. Van Brazilië tot Breda, van Jakarta tot Joure en van Leiden tot Los Angeles wordt de rauwe mix van punk en psychobilly via je gehoorgang je aderen ingepompt. Met deze viermansformatie gaat het ieder optreden weer helemaal los alsof iedere show hun laatste is.

Geïnspireerd door bands als Batmobile, Krewmen, Motörhead en the Meteors, spelen de Hammeroidz rock & roll zoals zij vinden dat het zou moeten. Op geheel eigen wijze provoceren deze jongens zich een weg door een set vol agressie, vunzigheden en geestenziektes. Hard, snel, gemeen, ietwat verknipt en ronduit smerig. Een betere omschrijving is er niet.

Tickets in de voorverkoop zijn te krijgen via www.scumkatwijk.nl voor €8,- en aan de deur op de avond zelf €10,-. De zaal gaat om 20:00 open en de eerste band begint om 20:15!

dikke dennis foto1

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk