Evenementen

Evenementen

Cursus Word @ Bibliotheek Hoornes

  • Datum: 17 - apr - 2018
  • Tijd:9:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Hoorneslaan
  • Tickets:Kaarten Kopen

Cursus Word in bibliotheek

Bibliotheek Katwijk biedt op velerlei verzoek opnieuw een cursus Word aan. In april kunnen deelnemers in drie dagdelen de beginselen van dit veel gebruikte tekstverwerkingsprogramma (van Microsoft) leren in een prettige en laagdrempelige cursus in de bibliotheek aan de Hoorneslaan.

Wat komt er aan bod?
In een veilige leeromgeving leren de cursisten de volgende zaken: wat is het programma en wat kan het, het gebruik van de knoppen op het toetsenbord, hoe maak je een document, opslaan en weer openen, selecteren, knippen en plakken, kopiëren, lettertype/lettergrootte, kleur, regelafstand, foto’s invoegen, alinea’s en nieuwe regels, brief opmaken, opstellen van een brief met een nette vormgeving.

Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders oefenen de cursisten de diverse vaardigheden op de laptops in de bibliotheek. Ook buiten de cursustijden kan er worden geoefend op de computers van de bibliotheek. Iedereen krijgt een ‘reader’ mee naar huis waarin alle in de cursus behandelde zaken nog eens zijn na te lezen.

Data cursus
De cursus Word wordt op drie ochtenden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven:

  • Dinsdag 3 april van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 10 april van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 17 april van 9.30 tot 11.30 uur

Meedoen?
De kosten voor de cursus Word (3 ochtenden) bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek, Monique Kromhout of Vera van Duijn: 071-4021983 (aanwezig op maandag t/m donderdag). Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en).

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk