Evenementen

Evenementen

Castellumpop @ De Peuk

  • Datum: 14 - okt - 2017
  • Tijd:20:30
  • Adres:Valkenburg
  • Locatie:Katwijkerweg
  • Tickets:Kaarten Kopen

Nu de regengordijnen van de Valkenburgse Mart zijn opgetrokken, is het weer tijd voor een volgende serie Peuk-sessions. Op zaterdag 14 oktober vanaf 20.30 uur is het podium in jeugdsoos De Peuk in Valkenburg geheel voor twee bands met een wat steviger repertoire: Strange Deja Vu en Refill.

Strange Deja Vu bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die zich in diverse bands door de jaren heen geprofileerd hebben. Vier van hen komen uit Katwijk, drummer Maarten Bol is een rasechte Valkenburger. Onlangs hebben deze mannen nog op het Katwijkse festival OranjeRock mogen spelen. Strange Deja Vu speelt progressieve metalcovers van voornamelijk Dream Theater, Pain of Salvation, Faith No More, Porcupine Tree en nog veel meer covers van grote namen.

De vijfmansformatie Refill coveren de allerbeste en vetste rocksongs van de laatste vijf decennia. Van Queen tot Led Zeppelin. Soms wordt er een extra zijstap gemaakt richting de blues, waarvoor de rauwe, gepassioneerde stem van vocaliste Sabine van der Loos zich uitstekend leent. Valkenburgers Jan-Willem Haasnoot en Bouke Schoneveld zijn verantwoordelijk voor het ruige, maar uitstekend gedoseerde gitaarwerk.

Kaarten zijn voor € 5,00 per stuk in Valkenburg te koop bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt