Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.

Zing mee met Praise United!

Lees verder »

Pasen live komt bij u in de buurt!

PasenLive2017FlyerA6Katwijk-288x193

In samenwerking met Radiate ontwikkelt CB|Producties de Pasen Live tour. Een prachtige professionele productie over de lijdensweg van Jezus Christus. We gaan in op het verdriet, de pijn maar ook juist de liefde die Jezus had voor zijn volgelingen, zijn moeder en het volk. Deze prachtige productie komt bij u in de buurt.

Een prachtige kans om in de veertig dagentijd op een intense manier toe te leven naar Pasen. De cast bestaat uit bevlogen amateurs, deze worden ondersteund door een heerlijke live band!

Laat u meenemen in het Paasverhaal. Allerlei liederen komen langs tijdens de voorstelling, het Paas Evangelie wordt op een moderne manier vertolkt.

Lees verder »

Inschrijving YMCA Kamp Leusden Rijnsburg

IMG_3572

Kamp Leusden Rijnsburg 2017 !

Kamp Leusden/Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving ! Een week vakantie houden in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek. Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten in de bijna nieuwe Kampschuur gevestigd zijn.

Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden , totemroof en nog vele andere !

Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld ! Dat is onze drive !

Lees verder »

Zaterdag: Actie Kerkbalans 2017 inluiden in Katwijkse r.-k kerk

AK 5

Vele jonge en oude(re) parochianen van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk zullen zaterdag 21 januari om 13.00 uur hun eigen kerkklokken horen luiden en wel weten waar de klepels hangen. Want met 111 andere kerken in heel Nederland, ook die van de parochie H. Augustinus waar deze parochiekern deel van uitmaakt, laten ze horen dat de jaarlijkse Actie Kerkbalans 2017 van start gaat. Dat wordt van 12.30– 13.30 uur één feestelijke gebeurtenis die parochiaan Anneke van der Valk, als coördinator Actie Kerkbalans, met vele parochianen en andere belangstellenden wil delen.

Lees verder »

Kerst vieren in de katholieke kerk

unnamed-2

De deuren van de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn staan met de vieringen in deze kerstperiode wijd open voor hen die het kerstfeest mee willen vieren. Wat is er nu leuker dan schouder aan schouder in de kerkbanken te zitten om te luisteren naar het kerstverhaal en vele prachtige gezongen liederen in verschillende talen? Natuurlijk zijn er ook de traditionals onder de kerstliederen die in een samenzang een mooie plek krijgen. Bij de kerstvieringen worden zeker de beamers gebruikt om teksten en pakkende beelden te projecteren.

Lees verder »

ChurchGoesTop2000 event in Rijnsburg op donderdag 29 december

kerk2000

Rijnsburgers delen hun verhaal bij Top2000-songs

RIJNSBURG – De Top2000 staat vol met schitterende nummers over liefde, dood, troost en soms het geloof of God. Tijdens ChurchGoesTop2000 delen Rijnsburgers hun persoonlijke Top2000-verhaal.

Diverse jeugdverenigingen van de Protestantse Gemeente Rijnsburg organiseren voor de tweede keer een Top2000-avond in Rijnsburg. Deze vindt plaats op donderdag 29 december van 19.30 tot 00.00 uur in ‘t Kraaienest, Hofweide 1 in Rijnsburg. De speciale avond sluit aan bij de welbekende Top 2000 die ieder jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2.

Lees verder »

Als een vis in water tijdens Christian Surfers SurfXperience

SONY DSC

Op zaterdag 17 september organiseert Christian Surfers Katwijk de jaarlijkse SurfXperience. Tijdens deze dag wordt er surfles voor het goede doel gegeven.

De opbrengst gaat naar de camp out van Christian Surfers Domicaanse Republiek. Dit is een project waar kansarme kinderen de mogelijkheid krijgen om mee te gaan naar een kamp en daar weer even kind te zijn.

De kosten voor een surfles zijn 20 euro per persoon.

Lees verder »

Concert Praise United Katwijk 24 juni 2016

Piek

Op 24 juni 2016 vindt het concert van Praise United Katwijk plaats. Ruim 100 koorleden, Martin Brand, Henk Doest en band zullen een prachtige avond verzorgen met mooie muziek om naar te luisteren en om mee te zingen. Uiteraard zullen gastsolisten uit het koor niet ontbreken!

Nadat het koor 4 bijzondere repetities heeft gehad willen zij samen met u dit concert beleven. Beleef het mee! Reserveer uw kaart voor maar 2,70 euro (incl. servicekosten) op www.pukatwijk.nl

Lees verder »

Geef je op voor Praise United 2016

80c5629c5455fc8b097ba5e10bb7e345

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.

Zing mee met Praise United!

Lees verder »

Concert LEV – ‘Morgen dans je weer’

LEV (1)

Vrijdagavond 15 april a.s. is er een concert van de christelijke band LEV in de Vredeskerk.

Deze avond staat in het teken van de concerttour rond het nieuwe album, getiteld ‘Morgen dans je weer’, dat 1 oktober jl. is verschenen.

Op het album staan nieuwe Nederlandstalige liederen die het leven met God bezingen op de mooie en de moeilijke momenten.

Lees verder »

Inschrijven Kamp Leusden/Rijnsburg 2016 !

2015 LSD Suuuuper

Kamp Leusden /Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving ! Een week vakantie houden in de bossen van Leusden (bij Amersfoort).

We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek. Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten.

Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten in de bijna nieuwe Kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden , totemroof en nog vele andere !

Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld ! Dat is onze drive !

Lees verder »

Church Top 2000 voor herhaling vatbaar – Verslag en foto’s

IMG_5889

Op 29 december vond Church Top 2000 plaats in de Gogo in Rijnsburg. Het was een evenement waarin de beste popnummers van het afgelopen decennia werden vergeleken met het Christelijke geloof. Er kwamen verschillende personen die kwamen spreken over een nummer die ze hadden gekozen, zoals de zandtovernaar Gert van der Vijver, Marco van Delft, Lennard Hoftijzer, Chris van Tol en nog veel meer. Muziek werd verzorgd door de Rijnsburgse Praiseband.

Lees verder »

Kerstmis vieren in de katholieke kerk

Kerst 1

De deuren van de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn staan met de vieringen in deze kerstperiode wijd open voor hen die het kerstfeest mee willen vieren. Wat is er nu leuker dan schouder aan schouder in de kerkbanken te zitten om te luisteren naar het kersverhaal en vele prachtige gezongen liederen in verschillende talen? Natuurlijk zijn er ook de traditionals onder de kerstliederen die in een samenzang een mooie plek krijgen. Bij de kerstvieringen worden ook de beamers gebruikt om teksten en pakkende beelden te projecteren.

Lees verder »

24 december: 4YOUth – Kerstnacht editie

4youth-kerst

Een speciale editie van 4YOUth op kerstavond. Samen mogen we mooie kerstliederen zingen en de kerstboodschap horen. Dominee Wijnhorst zal spreken en de band is voor deze bijzondere avond een gelegenheidsband o.l.v. John Haasnoot. Thema van deze samenkomst is: ‘Ze zeggen dat God liefde is!’ n.a.v. Johannes 3:16. God wordt soms aangeklaagd omdat er zoveel puinhoop op deze wereld is. Hoe kan dat als Hij liefde is?

Lees verder »
1 2 3 13
Copyright ­2001-2017 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt