UPDATES: Samen geloven, dat wil jij toch ook?

unite logo

7 oktober christelijk jongerenfestival Unite in De Schuit

Update: De voorbereidingen zijn in volle gang. In De Schuit wordt momenteel hard gewerkt om het festival mogelijk te maken.

Hier wat updates en info:
-De kaarten in de voorverkoop vliegen de deur uit.
-Het wordt gezellig druk en misschien zelfs wel uitverkocht
-Wil je zeker weten dat je binnen komt, koop dan een kaartje in de vvk.
-Bij Het Baken kunnen tot 16:45 uur kaarten gekocht worden
-Bij De Schuit (ingang Dwarsstraat) tot 18:00 uur
-Kaarten kosten 3 euro in de voorverkoop en 5 euro aan de deur
-Entree is inclusief een hapje en een drankje.
-Er wordt geen alcohol geschonken
-Er mag binnen niet gerookt worden (ook niet in de rookruimte)
-Toegang is voor alle leeftijden
-Er mag binnen niet gefilmd en/of gefotografeerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf
HUISREGELS UNITE

Hierna het eerdere bericht met alle info……

Op zaterdag 7 oktober vindt het christelijk jongerenfestival Unite plaats in de Schuit; een festival dat in het teken staat van ontmoeting met als thema ‘samen geloven’. Een festival van, voor en door christelijke jongeren uit Katwijk georganiseerd in samenwerking met de jongerenwebsite Kattuk.nl. De avond is gevuld met muziek van onder andere Fragile en daarnaast zal Paul Visser voor ons spreken over het thema. Het festival is van 19:00-23:00 uur, de inloop is vanaf 18:30 uur.

Lees verder »

Blog PreppyWriter: Geloof

candle-386607_960_720

Zodra we het over het geloof hebben, zijn we meestal gelijk in een hele discussie verwikkeld.

Waarom?

Omdat sommige onderwerpen dat nou eenmaal aanwakkeren. En aangezien het geloof op bijzondere wijze een sterk onderwerp is, ga ik het er nu ook over hebben…eindelijk.

Wat hebben mensen toch tegen bepaalde geloven?

Lees verder »

De CJV/YMCA clubs beginnen weer bijna!

ymca

Via Facebook

Na een zomer van rust, hebben wij als clubleiding weer heel erg veel zin om te beginnen met het clubdraaien.

Voor de snelle lezers zijn er vrijdag 15 en zaterdag 16 september startactiviteiten voor de clubkids. Op vrijdag 15 september is er van 19:00 tot 21:00 uur een spel -en knutselavond in het Jeugdhuis aan de Voorstraat. Zaterdag 16 september is er zwemmen in het Aquamar van 19:00 tot 21:00 uur.

Voor beide activiteiten geldt: neem zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen mee. En… er zijn geen kosten aan verbonden!

In de week van 18 september gaan alle clubs weer van start. Hieronder zie je waar en wanneer de clubs zijn. Kom gezellig een keer kijken!

Lees verder »

5 september: Smaakmakers in de Kerk

smaakmakers-keuzemenu_1

Op 5 september 2017 organiseert Welzijnskwartier ´Smaakmakers in de kerk´. Negen verschillende projecten uit verschillende kerken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg geven een kijkje in de keuken van hun jeugdwerk. Zij presenteren tijdens het keuzemenu hun verfrissende nieuwe initiatieven, gebruiken hun jarenlange ervaring voor een training en/of vertellen de ins en outs van hun goed lopende activiteiten.

Lees verder »

Terugkeer Kamp Oekraïne 2017

IMG_2597

Djakoejoe !! (Bedankt!)

Maandagmorgen 24 juli om 03.45 uur vertrokken de deelnemers aan Kamp Oekraïne 2017 uit Rijnsburg en omgeving vanuit Brasserie De Burgt. Bij AC Zevenaar sloten de deelnemers uit Rouveen en omgeving daar bij aan.

Na een voorspoedige reis werd overnacht even over de Oostenrijks Hongaarse grens. De andere dag door naar Oekraïne. Gelukkig viel de grensovergang Hongarije Oekraïne mee. En dan: Op naar de 3 verschillende kamplokaties.

Lees verder »

Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.

Zing mee met Praise United!

Lees verder »

Pasen live komt bij u in de buurt!

PasenLive2017FlyerA6Katwijk-288x193

In samenwerking met Radiate ontwikkelt CB|Producties de Pasen Live tour. Een prachtige professionele productie over de lijdensweg van Jezus Christus. We gaan in op het verdriet, de pijn maar ook juist de liefde die Jezus had voor zijn volgelingen, zijn moeder en het volk. Deze prachtige productie komt bij u in de buurt.

Een prachtige kans om in de veertig dagentijd op een intense manier toe te leven naar Pasen. De cast bestaat uit bevlogen amateurs, deze worden ondersteund door een heerlijke live band!

Laat u meenemen in het Paasverhaal. Allerlei liederen komen langs tijdens de voorstelling, het Paas Evangelie wordt op een moderne manier vertolkt.

Lees verder »

Inschrijving YMCA Kamp Leusden Rijnsburg

IMG_3572

Kamp Leusden Rijnsburg 2017 !

Kamp Leusden/Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving ! Een week vakantie houden in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek. Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten in de bijna nieuwe Kampschuur gevestigd zijn.

Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden , totemroof en nog vele andere !

Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld ! Dat is onze drive !

Lees verder »

Zaterdag: Actie Kerkbalans 2017 inluiden in Katwijkse r.-k kerk

AK 5

Vele jonge en oude(re) parochianen van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk zullen zaterdag 21 januari om 13.00 uur hun eigen kerkklokken horen luiden en wel weten waar de klepels hangen. Want met 111 andere kerken in heel Nederland, ook die van de parochie H. Augustinus waar deze parochiekern deel van uitmaakt, laten ze horen dat de jaarlijkse Actie Kerkbalans 2017 van start gaat. Dat wordt van 12.30– 13.30 uur één feestelijke gebeurtenis die parochiaan Anneke van der Valk, als coördinator Actie Kerkbalans, met vele parochianen en andere belangstellenden wil delen.

Lees verder »

Kerst vieren in de katholieke kerk

unnamed-2

De deuren van de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn staan met de vieringen in deze kerstperiode wijd open voor hen die het kerstfeest mee willen vieren. Wat is er nu leuker dan schouder aan schouder in de kerkbanken te zitten om te luisteren naar het kerstverhaal en vele prachtige gezongen liederen in verschillende talen? Natuurlijk zijn er ook de traditionals onder de kerstliederen die in een samenzang een mooie plek krijgen. Bij de kerstvieringen worden zeker de beamers gebruikt om teksten en pakkende beelden te projecteren.

Lees verder »

ChurchGoesTop2000 event in Rijnsburg op donderdag 29 december

kerk2000

Rijnsburgers delen hun verhaal bij Top2000-songs

RIJNSBURG – De Top2000 staat vol met schitterende nummers over liefde, dood, troost en soms het geloof of God. Tijdens ChurchGoesTop2000 delen Rijnsburgers hun persoonlijke Top2000-verhaal.

Diverse jeugdverenigingen van de Protestantse Gemeente Rijnsburg organiseren voor de tweede keer een Top2000-avond in Rijnsburg. Deze vindt plaats op donderdag 29 december van 19.30 tot 00.00 uur in ‘t Kraaienest, Hofweide 1 in Rijnsburg. De speciale avond sluit aan bij de welbekende Top 2000 die ieder jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2.

Lees verder »

Als een vis in water tijdens Christian Surfers SurfXperience

SONY DSC

Op zaterdag 17 september organiseert Christian Surfers Katwijk de jaarlijkse SurfXperience. Tijdens deze dag wordt er surfles voor het goede doel gegeven.

De opbrengst gaat naar de camp out van Christian Surfers Domicaanse Republiek. Dit is een project waar kansarme kinderen de mogelijkheid krijgen om mee te gaan naar een kamp en daar weer even kind te zijn.

De kosten voor een surfles zijn 20 euro per persoon.

Lees verder »

Concert Praise United Katwijk 24 juni 2016

Piek

Op 24 juni 2016 vindt het concert van Praise United Katwijk plaats. Ruim 100 koorleden, Martin Brand, Henk Doest en band zullen een prachtige avond verzorgen met mooie muziek om naar te luisteren en om mee te zingen. Uiteraard zullen gastsolisten uit het koor niet ontbreken!

Nadat het koor 4 bijzondere repetities heeft gehad willen zij samen met u dit concert beleven. Beleef het mee! Reserveer uw kaart voor maar 2,70 euro (incl. servicekosten) op www.pukatwijk.nl

Lees verder »

Geef je op voor Praise United 2016

80c5629c5455fc8b097ba5e10bb7e345

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.

Zing mee met Praise United!

Lees verder »

Inschrijven Kamp Leusden/Rijnsburg 2016 !

2015 LSD Suuuuper

Kamp Leusden /Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving ! Een week vakantie houden in de bossen van Leusden (bij Amersfoort).

We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek. Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten.

Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten in de bijna nieuwe Kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend Stratego, Kolonisten van Leusden , totemroof en nog vele andere !

Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld ! Dat is onze drive !

Lees verder »
1 2 3 6
Copyright ­2001-2017 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt