UK Grime, Garage & Bass @ Kattuk.FM Live!

mobiele-studio

Morgenavond (woensdag) gaan we voor de eerste keer proefdraaien met Kattuk.FM Live!

Voor deze eerste proefuitzending hebben we de beste UK Grime, Garage & Bass DJ uit Katwijk voor je weten te strikken (haha er is er maar 1, red.) die een 100% vinyl set gaat draaien. Er zijn ook CDJ’s, dikke beats en microfoons dus iedereen die zijn of haar skills wil komen showen is van harte welkom. Graag zelfs!

Lees verder »

Harmonie Katwijk: Muzikale start van het nieuwe jaar in bomvolle Dorpskerk

AL_2018-01-12_097

In een bomvolle Dorpskerk genoot het publiek afgelopen vrijdag van een prachtig muzikaal Nieuwjaarsconcert van de Harmonie Katwijk met geweldige solisten Marinda Kusters en Treeo Hout.

In het voorprogramma zorgde het Aspirantenorkest, het leerlingenorkest van de Harmonie Katwijk onder leiding van Misha Sporck, voor een ontspannen en muzikale start van het concert. Het Grote Orkest onder leiding van Rob Balfoort nam het muzikale stokje over met het openingsstuk Nordic Fanfare and Hymn.

Lees verder »

24 maart: Classic Rock Benefiet voor KWF

Classic Rock

Een doorlopende live rockshow met Taste It, Unusual, Strange Deja Vu en Special Guests

Katwijk is een nieuw evenement op een nieuwe locatie rijker. Op zaterdag 24 maart zal voor de eerste keer het Classic Rock Benefiet worden georganiseerd in de concertzaal van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

Vanaf 20:00 uur gaan de Katwijkse rockbands Taste It, Unusual en Strange Deja Vu samen met gastmuzikanten een doorlopende live rockshow brengen met classic covers van Top 40 tot Top 2000.

Lees verder »

Jeff’s Urban Music News: Jaaroverzicht 2017

14_0c_albums

Zowel in Nederland als het buitenland is hiphop dit jaar groter geworden. In Nederland domineerden maandenlang de albums van Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef in de hitlijsten. Meer dan de helft van de gestreamde artiesten op Spotify kwamen van rappers.

In Amerika is hiphop/r&b nu de groter dan rock, waardoor hiphop/r&b muziek de grootste genre is van het land. Zes van de tien grootste albums van dit jaar waren in Amerika hiphop/r&b albums. Albums van Migos, Drake, Post Malone, Bruno Mars, Kendrick Lamar & The Weeknd deden het goed.

Lees verder »

STEMMEN! De Schuit Top 50

logo schuit

Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor de traditionele Schuit Top 50. Live uitgezonden in JVC De Schuit op 31 december van 16h00 tot 21h00 uur.

De presentatie ligt uiteraard weer in de handen van de Disco Rebels!

Wil jij dat jouw favoriete nummers in de lijst komen?
Stem dan op je 10 tofste nummers via www.facebook.com/jvcdeschuit of www.deschuit.nl.

Lees verder »

DJ Jaimy in finale Nederlandse DJ Kampioenschappen junioren

Jaimy

De jonge Katwijkse DJ Jaimy Jansen staat op zondag 10 december in de finale van de Nederlandse DJ Kampioenschappen, categorie junioren (onder 18 jaar). Deze talentvolle DJ is ook tijdens SKA Oud en Nieuw te horen. Met een dj set bomvol energie gaat Jaimy tijdens oud en nieuw de spits afbijten op de main stage!
Via Facebook:

‘Zondag 10 december sta ik als jongste (11 jaar en nu nog 3e in het algemeen klassement)in de finale van de Nederlandse DJ Kampioenschappen in Landgraaf. Komen jullie ook mij aanmoedigen?’

Lees verder »

Reissue eerste twee albums Les Zazous op Spotify

les

Gaaf dit. Het oude werk van de roemruchte en destijds bijna wereldberoemde Katwijkse band Les Zazous is voortaan ook online te beluisteren op Spotify.

Dit moet je absoluut gaan luisteren!! Tijdloze muziek die nog steeds staat als een huis. Staat hier al de hele dag op repeat.

Reviews by Jens volgen vanaf volgende week.

Deze week is het dertig jaar geleden dat de eerste lp van de Katwijkse groep Les Zazous verscheen. Het album werd ‘lp van de week’ op 3FM en zorgde ervoor dat de band kon gaan toeren in het Nederlandse clubcircuit.

De groep stond verschillende malen in Paradiso, Melkweg, ’t Paard, Tivoli, Vredenburg en andere roemruchte podia. Ook deden de Katwijkers het voorprogramma bij diverse bekende bands waaronder Radiohead.

Ter gelegenheid van het jubileum zijn de eerste twee albums en de eerste EP van Les Zazous nu verschenen op Spotify. Op YouTube staat een leuk korte mini-documentaire die in vijf minuten de geschiedenis en de bekendste nummers van de band voorbij laat komen.

Lees verder »

Kattuk.FM Live @ De Schuit – Music radio & video on demand

mobiele studio

Kattuk.FM maakt weer een doorstart. Alweer? Ja, alweer. Maar deze keer gaan we het helemaal anders doen. Niet meer de uitzending ‘live’ via de ether of internet, maar de bands en dj’s live in de uitzending ‘on demand’. Alles terug te bekijken en te beluisteren via Kattuk.nl.

Kattuk.FM verzorgt de uitzendingen i.s.m. de muziekredactie van Kattuk.nl. Begin januari start een team van acht jonge redacteuren met het voorbereiden en opnemen van de uitzendingen in de grote zaal van De Schuit. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. We zoeken jongeren van 15 tot 21 jaar met een uitgesproken smaak in muziek en interesse op het gebied van audiotechniek, radio maken, foto- en video, schrijven van recensies en interviews, show management en/of grafische vormgeving.

Help ons uit de noot…………… (Padoem tsss)

Lees verder »

Nieuwe clip Greg-A-Man: ”Ik kan beter gaan”

greg

UPDATE: 14:11: “Ik kan beter gaan” van de Katwijkse Formatie Greg-A-Man op nummer 49 binnengekomen van de Bene Top 50.
Bericht van 7-11:

Binnen via onze Facebook Op 1 mei 2017 bracht Greg A Man het nummer Mi Famirie uit. Dit nummer werd goed opgevangen bij de Nederlandse en Belgische radiostations. Hier moest dan ook een passende opvolger voor Greg A man komen.
Greg-A-Man komt daarom met een nieuwe song ”Ik kan beter gaan” Het is heel wat anders dan wat jullie gewend zijn van Greg-A-Man! Dit nummer is iets wat men vaak in het dagelijks leven meemaakt, we hopen hiermee ook onze andere muzikale kant te laten zien.

Lees verder »

Eindelijk een Katwijker als presentator Haringrock?

haringrock

Haringrock zoekt een Katwijkse presentator voor de vrijdag. Wie gaat die gast uit Den Haag vervangen? In ieder geval voor 1 dag op vrijdag?

Via Facebook

Gezocht: Haringrock gaat een nieuwe uitdaging aan en is op zoek naar m/v die op vrijdag 6 juli het leuk zou vinden om Haringrock te presenteren. De organisatie bied aan Katwijkers de kans om een avond in de spotlights te staan en de bands aan een groot publiek aan te kondigen. Je gezicht op de reeds nationaal bekende poster van Haringrock. En natuurlijk met bekende artiesten en Katwijkse bands back-stage gezellig meedraaien.

Voorwaarde is wel dat je minimaal 18 jaar moet zijn en woonachtig in onze KRV gemeente.

Lees verder »
1 2 3 46
Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt