AJ Plug als afsluiter op Kattukse Nach Twie

Nach 2 AJ Plug photo-paul-scholman

Verder optredens van The Unusual en Funked Up!

Na twee jaar van afwezigheid staat het Huis van Oranje er weer op het Evenementenplein aan de Boulevard tegenover de Voorstraat. Van 25 tot en met 27 april drie dagen muziek in een giga gezellige feesttent aan het strand!

Na de Kattukse Nach IEN op woensdag 25 april is het op donderdag 26 april tijd voor de Kattukse Nach TWIE met optredens van The Unusual en Funked Up. De Nach wordt afgesloten door de bekende Katwijkse blueszangeres AJ Plug.

Lees verder »

Woensdag 25 april: Kattukse Nach IEN

DJ Jim

Met optredens van Nautical Miles Beyond, DJ Jaimy, DJ Christo en DJ Jim

Op woensdag 25 april vanaf 20 uur is het alweer tijd voor elfde editie van dit legendarische puur Katwijkse festival. De Kattukse Nach wordt dit jaar gehouden in een sfeervolle feesttent op het Evenementenplein aan de boulevard, dat dit jaar speciaal voor de gelegenheid is omgedoopt tot het Plein van Oranje.

Vanwege het grote aantal muzikanten wordt de Kattukse Nach dit jaar verdeeld over twee avonden. De eerste avond komen diverse lokale DJ’s aan bod en de avond daarna een aantal lokale bands. De avonden worden afgesloten met artiesten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend.

Lees verder »

Oranjerock gaat wederom op de Katwijkse Tour

Oranjerock_2018_Katwijks_Band_Moment_foto_01_Sjon de Mol

Katwijkse bands kunnen zich nu aanmelden

Op zaterdag 25 augustus 2018 is het weer zover, Oranjerock. Vorig jaar hebben we drie fantastische optredens gehad van Strange Deja Vu, Profile en The Expired Faces.

Ook tijdens de editie van 2018 hebben wij op ons KBM-podium plaats voor drie Katwijkse bands. Elke band uit Katwijk of met Katwijkse achtergrond kan zich aanmelden.

Lees verder »

KattukFM Haringsound – Deel 4

negatief

Hallo luisteraar… Hier is Haringsound deel 4. Met muziek van onder meer: Company of Dreams, Incease, Ocean Spirit, The Dead Rudolfs, Them Novelists, Downriver Dead Men Go en meer….

Verder info over de Kattukse Nachten en wederom de nodige ongein…

Veel luisterplezier…

Lees verder »

Zondag 8 april: ‘Hollen door de Bollen’… ja natuurlijk!

H 1 (1280x960)

Wilt u hollen, rollen of wandelen door en langs de schitterende bollenvelden, historische Hollandse plekjes genietende van die unieke natuur in Lisse en omgeving? Wilt u zich inzetten om mensen met kanker een extra steuntje in de rug te geven? Team Bollenstreek van de Stichting Roparun organiseert daarom zondag 8 april voor de vijfde keer ‘Hollen door de Bollen’. Ben Berk, één van de leden van het Team Bollenstreek: ,,Het mooiste is dat je alleen, met je familie met kleine kids maar ook met oma met haar rollator of rolstoel kan deelnemen. En elke stap in die prachtige natuur is er één voor het goede doel.”

Lees verder »

20 april: Voorjaarsconcert Harmonie Katwijk – ‘Why tell me Why’

AL_2017-05-19_213

Vrijdagavond 20 april 2018 staat cultureel centrum TriPodia in het teken van het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie Katwijk met het thema ‘ Why, tell me Why’.

Donateurs, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Na het succesvolle nieuwjaarsconcert aan het begin van 2018 neemt Harmonie Katwijk onder leiding van Rob Balfoort u mee in een divers concertprogramma. U krijgt tijdens deze avond een primeur van het zomerprogramma. Dit voorjaarsconcert is een lust voor oor en oog, want naast muziek zal er ook film zijn. Een mooie avond met prachtige muziek en entertainment.

Lees verder »

12 april: Voorjaarsconcert Flora Band orkesten

Flora

Op donderdag 12 april zal het jaarlijkse voorjaarsconcert van de Flora Band orkesten plaatsvinden. Tijdens dit concert, waarmee traditioneel het nieuwe seizoen wordt ingeluid, zullen de Jong Flora Band, de Flora Band en de Flora Brass hun nieuwe stukken voor dit seizoen aan het publiek presenteren.

Extra bijzonder is dat de Flora Band dit jaar 50 jaar bestaat. Om die reden hebben ze een prachtig stuk cadeau gekregen van oud-dirigent Maarten Verhoef, die dit stuk speciaal voor hen heeft geschreven. Zij zullen dit koraal op deze avond voor het eerst spelen.

Daarnaast hebben de muzikanten van de Flora Band een mars cadeau gekregen van hun eigen dirigent, Gerben Kralt, ter ere van hun behaalde winst op het Wereld Muziek Concours 2017. Deze mars, geschreven door Dennis Hazenoot, heeft ook tijdens dit concert zijn primeur.

Lees verder »

Impressie Heroes 6 vs 6 toernooi @ Cruyff Court

cruyff

Nu met video…

Het allereerste Heroes 6 vs 6 toernooi op het Cruyff Court in de Molenwijk was (ondanks het regenachtige weer) een groot succes! Op woensdag 28 maart streden 10 teams (waaronder 2 meidenteams) voor de winst. In totaal kwamen er ruim 100 jongeren en buurtbewoners op het evenement af!

Jongerenwerk Welzijnskwartier is trots op Appie, Damian, Mardochee, Terry, Eva en Anna, de eerste Katwijkse ‘Cruyff Court Heroes’ die dit evenement helemaal zelfstandig hebben georganiseerd! Check de video hierna voor een kleine sfeer impressie! Met dank aan Paul van Het allereerste Heroes 6 vs 6 toernooi op het Cruyff Court in de Molenwijk was (ondanks het regenachtige weer) een groot succes! Op woensdag 28 maart streden 10 teams (waaronder 2 meidenteams) voor de winst. In totaal kwamen er ruim 100 jongeren en buurtbewoners op het evenement af!

Jongerenwerk Welzijnskwartier is trots op Appie, Damian, Mardochee, Terry, Eva en Anna, de eerste Katwijkse ‘Cruyff Court Heroes’ die dit evenement helemaal zelfstandig hebben georganiseerd! Check de video hierna voor een kleine sfeer impressie! Met dank aan Paul van Houten.

Meer foto’s op Facebook Jongerenwerk Welzijnskwartier

Lees verder »

De Kattuk.FM Haringsound – Deel 3

mobiele-studio-720x500

Luister hier naar de uitzending van de Kattuk.FM Haringsound: deel 3

Weer een uitzending ‘Katwijkse’ bands. Met muziek van onder andere: Tijger Tijger, Bob Billy, The Folk Road Show, Les Zazous, Danny Ramirez, The Legs en Downriver Dead Men Go. De nodige melige ongein en een mooi prijsje voor degene die als eerste de hele uitzending af- en uitluistert.

Alles voorzien van ‘deskundig’ commentaar vanuit de studio in De Schuit door: Robin, Jens, Piet en Arno.

Lees verder »

Muziekvideo: Downriver Dead Men Go – ‘Tides’ @ De Schuit

downriver

Dinsdagmiddag muziekvideo

Downriver Dead Men Go speelde hun volledige album ‘Tides’ tijdens een luistersessie in De Schuit voorafgaand aan de albumrelease van ‘Departures’.

Kijk hieronder naar de volledige concertregistratie van deze sessie met hoge kwaliteit beeld en geluid. Beelden door Kattuk.nl. Edit video door Arend. Met dank aan de geluidsman voor het aanleveren van de audiobestanden.

Lees verder »

Indrukwekkend optreden Downriver Dead Men Go @ De Schuit

Downriver-71

Met foto’s door Rudlika en Arie van Duijn

Afgelopen zaterdag was de albumrelease van het nieuwe album ‘Departures’ van Downriver Dead Men Go in De Schuit. In een goed gevulde Schuit werd het hele album integraal gespeeld. Voorafgaand was er een luistersessie, in theatersetting met stoeltjes in de zaal, van het vorige album ‘Tides’

Vooruitlopend op de review kunnen we alvast melden dat het optreden uitermate indrukwekkend was. Stemmige, gevoelige muziek, overtuigend gebracht door bevlogen muzikanten ondersteund door knappe visuals op een groot beamerscherm achter de band. Een fabelachtig optreden met een publiek dat, voor de verandering eens, ademloos luisterde.

Hierna alvast wat foto’s gemaakt door: Arie van Duijn (6dunes)
De review door Vink volgt later.
Er zijn ook geluids- en video-opnamen gemaakt. Hier gaat onze videoman Arend mee aan de slag. Verwacht ergens volgende een uitgebreide concertregistratie.

Lees verder »

Tennisles voor middelbare schooljeugd op Zee en Duin

Foto: Nancy vd Kwaak

Wil jij een gave nieuwe sport leren?

Dan moet je eens denken aan tennis op L.T.C. Zee en Duin. Tennis is een sport die je op iedere leeftijd kunt leren spelen. Heb je echter een beetje balgevoel en ben je bereid er een klein beetje tijd in te steken? Dan is tennis zeker een sport die je al vrij snel zo goed onder de knie kunt hebben dat je het met plezier zelf kunt spelen. Zeker als je op de middelbare school zit!

Lees verder »

Zaterdag: Downriver Dead Men Go presenteert nieuwe album in De Schuit

DDMG - Promofoto1

Zaterdag 10 maart belooft een speciale avond te worden. De Katwijkse postrockband Downriver Dead Men Go komt naar De Schuit voor de presentatie van hun nieuwe album ‘Departures’. Het album behandelt het thema ‘verlies’ in de breedste zin van het woord.

De band speelt die avond maar liefst 2 volledige sets, waarbij wordt begonnen met het integraal spelen van debuutalbum ‘Tides’ uit 2015. Gedurende de eerste, meer ingetogen set zullen er ook stoeltjes staan.

Afgelopen januari was de band ook al voor een volle Vredeskerk te zien tijdens het Warm Winter Fest en hebben daar veel zieltjes gewonnen. Kom daarom tijdig naar De Schuit, want het gaat druk worden.

De zaal gaat om 21h00 open en de tickets kosten online en aan de deur €5,00.

Lees verder »

De Kattuk.FM Haringsound – Deel 2

Haringsound 2

Luister hier naar de uitzending van de Kattuk.FM Haringsound: deel 2

Met muziek van onder andere: Downriver Dead Men Go, Caitlin, Sarah Phymm, Port of Call, een Nederlandstalig nummer van The Aurora Project, Daily Fire, T.F.E., Ron Jeremy Commando, Kattuk Wehrmacht, een praatje politiek want er komt een debat en verkiezingen aan en de nodige ongein.

Alles voorzien van ‘deskundig’ commentaar vanuit de studio in De Schuit door: Piet, Vink, Daniel, Arend, Robin en Arno.

Lees verder »
1 2 3 67
Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt