TIPS! om UIT! de band te springen

Sjon de Mol-6594

Een week lang het snot voor je ogen gewerkt. Want Katwijk. Want vissersdorp. Dus harde werkers ALLEMAAL!

Bijna weekend, tijd voor de hard verdiende ontspanning. Hier een verzameling fijne tips om ‘uit de band te springen.’

Enne…

Doe nou maar, want voor je het weet ben je getrouwd met kinderen en verlang je terug naar de tijd dat…

Ja….dat je nog gewoon uit de band kon springen.

We houden het weer lekker lokaal. Want genoeg te doen in Katwijk.

Lees verder »

ChurchGoesTop2000 in Rijnsburg – EDITIE 2017

top2000

RIJNSBURG – De Top2000 staat vol met schitterende nummers over liefde, dood, troost en soms het geloof of God. Vandaar dat dit jaar de derde editie van de ChurchGoesTop2000 wordt gelanceerd in de GoGo te Rijnsburg.

Deze Top2000-avond vindt plaats op woensdagavond 27 december van 20:00-00:00 uur in ‘t Kraaienest, Hofweide 1, in Rijnsburg. De speciale avond sluit aan bij de welbekende Top 2000 die ieder jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2.

Lees verder »

Christelijk Nieuwjaarsfeest @ De Schuit

nieuwjaar Schuit

Voor jongeren vanaf 18 jaar, heeft de gemeente Katwijk het jongerencentrum de Schuit ter beschikking gesteld voor een nieuwjaarsfeest. Het feest zal een christelijk karakter hebben en de muziek zal daarbij aansluiten.

Geef je snel op via nieuwjaarsnachtschuit@gmail.com, vermeld daarbij je naam en geboortedatum. Wacht niet te lang….. vol = vol.

Zie poster voor info. Later meer…

Lees verder »

Castellumpop in zwaar weer

20171127 Foto bij PB 20170914 Tweede Martdag

De Valkenburgse stichting Castellumpop verkeert in financieel zwaar weer. Door het extreem slechte weer werd een deel van het paardenmarktfeest in september om veiligheidsredenen stilgelegd en gedurende de rest van het feest regende het zo, dat het Castellumpop bij lange na niet gelukt is om de kosten te dekken. Castellumpop verzorgt jaarlijks tijdens de paardenmarkt het muziekprogramma en de ‘vloeibare’ horeca op het Castellumplein. Uit de opbrengsten wordt normaal gesproken het daaropvolgende Koningsdagfeest bekostigd. Dit jaar konden ternauwernood alle rekeningen worden betaald. Voor het organiseren van een volledig Koningsdagfeest op het Castellumplein in het komende jaar is geen geld.

Lees verder »

Tips!? Voor. Uit. Dan. Maar…

DSC_0297

Het loopt tegen het eind van de maand. Iedereen de knaken van stufi, werk, bijbaan, bijstand, zakgeld of andere vorm van financiële genoegdoening voor je kostbare tijd of ondersteuning weer binnen.

Dat geld brandt natuurlijk in je zak en moet zo snel mogelijk aan de rol. Komt mooi uit want er is meer dan genoeg te doen dit weekend.

Hier een mooi en volledig overzicht, met dank aan: ‘Offiettan’

Lees verder »

Ga. Uit! De Kunst. Weg. Met: tips

party

Welkom bij jouw waanzinnige weekend!
Katwijk en omgeving volledig volgeplempt met bands, dj’s, acteurs, muzikanten, karaoke, voorrondes, dub, house, hardcore, drum and bass, rockparties en een verdwaalde release van een Kattukse artiest.
Genoeg te doen dus…

Keuzestress?
Offiettan! helpt je Uit de Kunst op Weg naar een fantastisch weekend!
GAAN!!!!

Komt ie dan he…

Lees verder »

De Uit!Tips gaan met de Hakkûh in het zand

header

Dit weekend gaan de Uit!Tips met de Hakkûh in het zand. Waren het vorige week vooral bandjes, de week ervoor foute feestjes, dit weekend gaan de hakken in het zand.

Liefhebbers (en beoefenaars) van live-muziek weten op vrijdagavond niet waar ze het zoeken moeten. Of juist wel. Overal.

Live-muziek in Katwijk beter op elkaar afstemmen? (Padoem tsjj)

Lees verder »

Uit!Tips vol garage-, electro-, new wave-, punk-, rock-, grunge-, cover- en bandjeswedstrijd bandjes

aciiiiddd

Bijna weekend. Hier de Uit!tips!! Met garage,- electro-, new wave-, punk-, rock-, grunge-, cover- en bandjeswedstrijd bandjes en andere fijne toestanden dit weekend.

Heb je de ene week alleen maar foute feestjes, heb je de andere week gewoon alleen maar vette bands en festivals.

Bandjes in Lisse, Sassenheim, Valkenburg, Leiden en als klap op de vuurpijl ook nog es een moddervette line-up op zaterdagavond in onze ‘eigen’ Schuit.

Hier komt jouw weekend!!!

Lees verder »

De Kattuk.nl Uit!Tips gaan goed fout

schuit

Een mooi overzicht met Halloween-, Red Cup-, Karaoke- , Meezing-, en Verkleedpartijtjes Feestjes aangevuld met enkele verdwaalde bands…

De Uitagenda is volledig up-to-date. Meer dan genoeg te doen elk weekend.

Dussss…..We geven er weer een slinger aan…

Vanaf nu weer elke week op vrijdag de UitTips voor het weekend op Kattuk.nl

Wat gaan we doen dit weekend?
Dit weekend staat in het teken van de Foute Feestjes.

Fout in ordinair. Fout in verkleedpartijtjes. Fout in muziekkeuze. Fout in vals meeblerren. Fout in veels te veel drinken in rode ondoorzichtige bekertjes. Fout in het vieren van een heidens feestje. Fout in grappig bedoelde bandnamen. Fout in of je een broodje poep lust. Kortom…alles en iedereen gaat fout dit weekend.

Is Fout het nieuwe Goed? Of kan je beter thuisblijven? Het blijft een puzzel. (Ba Dumm Tss!)

Anyway….Hierna een mooi overzicht met Halloween-, Red Cup-, Karaoke- , Meezing-, en Verkleedpartijtjes Feestjes aangevuld met enkele verdwaalde bands…

Lees verder »

Schurende schoonheid op debuut EP Tijger Tijger

tijgertijger

Recensie EP “Pink Flowers” van Tijger Tijger by Jens

“Pink Flowers”, de eerste EP van het duo Tijger Tijger, was inmiddels na een non-descript veelvoud aan “beluisteringssessies” verworden tot een haast onvermijdbaar element ten midden van de wekelijkse sleur, een sonische ansichtkaart geïsoleerd van dagelijkse beslommeringen, anonieme irritaties en ongefundeerde onrust. Het gebeurde maar zelden dat een plaat een vergelijkbaar gevoel bij mij omhoog wist te brengen, de laatste keer dat ik me kan heugen moet mijn eerste confrontatie met The Velvet Underground & Nico van The Velvet Underground & Nico zijn geweest, een plaat die hier ook subtiel onder het oppervlak lijkt te zijn op muzikaal maar misschien nog wel meer op atmosferisch vlak.

Het gemeengoed tussen de platen slaat, naast het gebruik van sonische repetitie en spaarzame percussie, namelijk vooral op een semi-abstracte sloomheid, dromerigheid en subtiele melancholie (in positieve zin) die beide platen bij de luisteraar teweeg weten te brengen. De muziek lijkt handgemaakt voor eenzame luisterbeurten, onderbelichte venues en vrijwel de gehele filmografie van David Lynch.

Lees verder »

4 november: De Driftkickers in De Peuk

20171104 Poster

Op zaterdag 4 november is het tijd voor alweer de vijfde Peuk-session. Die avond vanaf 20.30 uur verwelkomen we De Driftkickers in jeugdsoos De Peuk in Valkenburg!

De Driftkickers zijn één van de populairste coverbands van Katwijk en omstreken. Met een lekkere rocksound, een originele repertoirekeuze en een spontane presentatie maakt het kwartet van ieder optreden een feest.

Lees verder »

UPDATES: Samen geloven, dat wil jij toch ook?

unite logo

7 oktober christelijk jongerenfestival Unite in De Schuit

Update: De voorbereidingen zijn in volle gang. In De Schuit wordt momenteel hard gewerkt om het festival mogelijk te maken.

Hier wat updates en info:
-De kaarten in de voorverkoop vliegen de deur uit.
-Het wordt gezellig druk en misschien zelfs wel uitverkocht
-Wil je zeker weten dat je binnen komt, koop dan een kaartje in de vvk.
-Bij Het Baken kunnen tot 16:45 uur kaarten gekocht worden
-Bij De Schuit (ingang Dwarsstraat) tot 18:00 uur
-Kaarten kosten 3 euro in de voorverkoop en 5 euro aan de deur
-Entree is inclusief een hapje en een drankje.
-Er wordt geen alcohol geschonken
-Er mag binnen niet gerookt worden (ook niet in de rookruimte)
-Toegang is voor alle leeftijden
-Er mag binnen niet gefilmd en/of gefotografeerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf
HUISREGELS UNITE

Hierna het eerdere bericht met alle info……

Op zaterdag 7 oktober vindt het christelijk jongerenfestival Unite plaats in de Schuit; een festival dat in het teken staat van ontmoeting met als thema ‘samen geloven’. Een festival van, voor en door christelijke jongeren uit Katwijk georganiseerd in samenwerking met de jongerenwebsite Kattuk.nl. De avond is gevuld met muziek van onder andere Fragile en daarnaast zal Paul Visser voor ons spreken over het thema. Het festival is van 19:00-23:00 uur, de inloop is vanaf 18:30 uur.

Lees verder »

Dikke Pret op Leids Ontzet

fun-fair-2174258_960_720

Het is weer zover 1, 2 & 3 oktober komt eraan, dat betekend drie twee dagen lang leuke activiteiten en feesten. Redacteuren Jeff en Mike zetten de leukste feestjes, concerten en meer voor je op een rij……

Leiden heeft de twee na grootste kermis van Nederland, dat betekend dat heel de stad weer vol staat met leuke attracties voor iedereen. Er zijn attracties als, de katapult, de booster max, breakdance, heartbreaker, boksbal en niet te vergeten de zweefmolen en meer.

Weer veel eetkraampjes, op elke hoek van de stad vind je er wel een. Kraampjes als, de oliebollenkraam, viskraampjes, kebabkraampjes en meer.

Op elke hoek heb je artiesten die aan het optreden zijn, zoals Barry Badpak.

We raden aan om tijdens het Leids Ontzet met de fiets, het ov of een taxi/uber te komen. So be safe en doe geen domme dingen die wij ook niet zouden doen.

Lees verder »
1 2 3 32
Copyright ­2001-2017 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt