Jong gitaartalent Poplab maakt indruk in De Schuit

DSC_6832

Kort verslag en foto’s. Video volgt later deze week.

Familie, vrienden en andere bezoekers hebben afgelopen vrijdagavond genoten van de optredens van gitaarleerlingen van het Poplab Katwijk van Muziekschool Katwijk in JVC de Schuit

Het was gezellig druk en iedereen luisterde aandachtig naar de optredens. Fijn ook om te zien dat er zoveel jong muzikaal talent is in Katwijk. Dat belooft wat voor de toekomst!!

Lees verder »

Castellumpop voorlopig gered!

20180204 PB Support Act

De benefietavond, die afgelopen zaterdag in soos De Peuk ten bate van de Valkenburgse stichting Castellumpop werd gehouden, is een doorslaand succes geworden. Met 400 bezoekers was het stijf uitverkocht. Aan het eind van de avond kon het bestuur bekend maken dat de voorlopige opbrengst van de avond € 6854,50 bedroeg, maar uiteindelijk bleek de eindopbrengst nog net iets hoger te liggen: € 7030,61.

Tezamen met alle eerder gedane bijdragen door onder andere de Wijkraad Valkenburg, Bedrijvenvereniging Valkenburg, Jongeneel Transport én natuurlijk de donaties die via doneeractie.nl zijn binnengekomen, is het in elk geval zeker dat Castellumpop dit jaar in staat is om tijdens de Mart het muziekprogramma op het Castellumplein neer te zetten.

Dat is heel goed nieuws, maar de financiële problemen zijn nog niet helemaal opgelost.

Lees verder »

Zaterdag: Fleddy Melculy (BE) @ De Schuit

Fleddy Melculy

Support: The Peterlees en Laid to Waste

Met Lemmy naar de eeuwige jachtvelden, Ozzy die niet meer rockt zonder rollator, James Hetfield nuchter, Alice Cooper met een golfverslaving en Bruce Dickinson meer in de cockpit van een vliegtuig dan op een podium is het pover gesteld in het rijk der metalgoden… Gelukkig is daar het Belgische Fleddy Melculy. Deze zuiderburen traden al op met het legendarische Guns ‘n Roses op TW Classic en op zaterdag 3 februari komen ze naar het pittoreske Katwijk voor een optreden in De Schuit.

The Peterlees en Laid to Waste verzorgen als lokale acts de voorprogramma’s. De tickets gaan hard en zijn online voor €7,50 te bestellen. Aan de deur kost een kaartje €10,-.

Meer over de bands hierna…

Lees verder »

Knallende mix van DJ Jaimy @ Kattuk.FM Live!

DSC_6551

Mix, video, foto’s en meer…

Het jonge Katwijkse DJ talent DJ Jaimy (11 jaar) timmert hard aan de weg. Hij stond onlangs nog in de finale van de Nederlandse DJ Kampioenschappen, categorie junioren (onder 18 jaar) waar hij vierde werd en hij draaide tijdens het SKA Festival De Eindtijd.

Op woensdagavond 24 januari was hij te gast bij Kattuk.FM Live! @ De Schuit. Met zijn 11 jaar kan hij al waanzinnig goed draaien. Hou hem goed in de gaten, want we gaan zeker meer van hem horen. Check snel zijn mix en de foto’s!!

Interview en meer volgen later op Kattuk.nl

Lees verder »

Warm Winter Fest – review, foto’s, video en meer

image8

Review door Jens
Foto’s door Rebecca
Video’s van Downriver Dead Men Go en The Folk Road Show
Links naar meer….

Afgelopen vrijdag was de eerste editie van het nieuwe cultuurfestival Warm Winter Fest. Diverse optredens over 11 locaties in het centrum van Katwijk, met onder andere The Folk Road Show in De Schuit en Downriver Dead Men Go in de Vredeskerk.

Conclusie: Warm winter Fest is nu al een enorm waardevol en (voor Katwijkse begrippen) vernieuwend cultuurfestival. Een Katwijks festival waar cultuur een keer niet bestaat uit een bierpomp met tributebands, maar uit eigenzinnige programmering met aandacht voor lokaal talent, op bijzondere locaties voor een gevarieerd publiek. Hulde aan de organisatie!

We hebben niet alle optredens voldoende gezien om er een goed beargumenteerde mening over te hebben. Heeft ook met persoonlijke voorkeuren te maken. Hierna een korte review en video’s van de optredens van Downriver Dead Men Go en The Folk Road Show.

Lees verder »

Katwijk warmt zich aan Winter Fest

Foto: Wim Wobbes

Eerste editie nieuw festival slaat aan

De eerste editie van het nieuwe cultuurfestival Warm Winter Fest trok afgelopen vrijdagavond zo’n 800 bezoekers naar het centrum van Katwijk aan Zee. Het optreden ‘Tomorrow is my turn’ door operazangeres Miranda van Kralingen trok met ruim 500 bezoekers een volle Vredeskerk.

Lees verder »

Mimiek’s Theater brengt spanning in Dorpshuis Valkenburg

gepetto

“Geppetto” is de voorstelling die in februari door de jongerengroep van toneelvereniging Mimiek’s Theater wordt gespeeld. Een thriller, geheel in eigen beheer geproduceerd.

De afgelopen jaren hebben de spelers van deze groep laten zien in verschillende genres te kunnen spelen. De thriller kan daar nu aan toegevoegd worden.

Het toneelstuk is zelf geschreven en ontwikkeld, onder leiding van regisseur Mario van Dijk.

Lees verder »

Harmonie Katwijk: Muzikale start van het nieuwe jaar in bomvolle Dorpskerk

AL_2018-01-12_097

In een bomvolle Dorpskerk genoot het publiek afgelopen vrijdag van een prachtig muzikaal Nieuwjaarsconcert van de Harmonie Katwijk met geweldige solisten Marinda Kusters en Treeo Hout.

In het voorprogramma zorgde het Aspirantenorkest, het leerlingenorkest van de Harmonie Katwijk onder leiding van Misha Sporck, voor een ontspannen en muzikale start van het concert. Het Grote Orkest onder leiding van Rob Balfoort nam het muzikale stokje over met het openingsstuk Nordic Fanfare and Hymn.

Lees verder »

24 maart: Classic Rock Benefiet voor KWF

Classic Rock

Een doorlopende live rockshow met Taste It, Unusual, Strange Deja Vu en Special Guests

Katwijk is een nieuw evenement op een nieuwe locatie rijker. Op zaterdag 24 maart zal voor de eerste keer het Classic Rock Benefiet worden georganiseerd in de concertzaal van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

Vanaf 20:00 uur gaan de Katwijkse rockbands Taste It, Unusual en Strange Deja Vu samen met gastmuzikanten een doorlopende live rockshow brengen met classic covers van Top 40 tot Top 2000.

Lees verder »

Katwijk maakt zich op voor eerste editie Warm Winter Fest

posterwinter

Op vrijdagavond 19 januari, 19.30 tot 23.00 uur

In het centrum van Katwijk aan Zee is vrijdag 19 januari van 19.30 tot 23.00 uur de eerste editie van het gratis festival Warm Winter Fest. Muziek, theater, film en spoken word op 11 verschillende locaties in en om het winkelcentrum.

Alle optredens duren zo’n 20 minuten en worden, verspreid over de avond, vier keer gegeven. De bezoekers kunnen daardoor meerdere optredens zien die avond.

Het optreden van de internationaal bekende operazangeres Miranda van Kralingen & Band is éénmalig, van 21.00 tot 21.45 uur, in de Vredeskerk aan de Voorstraat-Baljuwplein.

Lees verder »

Warm Winter Fest op twaalf locaties in centrum Katwijk

downriver

Gratis festival op vrijdag 19 januari met muziek, theater en film

Het nieuwe cultuurfestival Warm Winter Fest, op vrijdagavond 19 januari, in Katwijk aan Zee wordt op twaalf locaties gehouden aan het Andreasplein, de Princestraat, Voorstraat en Dwarsstraat. Naast operazangeres Miranda van Kralingen in de Oude Kerk en The Folk Road Show in JVC De Schuit zijn er nog tien optredens die avond.

Lees verder »

UPDATES: Festival De Eindtijd – alle info, programma, tenten, artiesten en meer op een rij

programma ska

UPDATE: Kaartverkoop gaat hard. Op=op. Er zijn totaal 2000 kaarten beschikbaar dus weer er snel bij. Koop je ticket HIER

Check de facebook van SKA voor de laatste updates.

Vanuit Kattuk.nl zijn ook dit jaar een aantal fotografen aanwezig. In de loop van morgen staan de eerste foto’s op Kattuk.nl

Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover.

SKA Oud en Nieuw Festival De Eindtijd.

Hieronder vind je alle belangrijke info, het volledige programma, info over bands, tenten en artiesten en nog veel meer in een handig overzicht onder elkaar.

Het is wel ff lezen, scrollen en klikken….maar dan ben je wel in 1 keer volledig op de hoogte..

Oh ja….Tickets (en lockers) koop je HIER

Opgeven als vrijwilliger doe je HIER

Check de Facebook SKA voor leuke promofilmpjes.

Check HIER een filmpje van het opbouwen.
Hou de site goed in de gaten. Zodra er updates te melden zijn wordt dit bericht bijgewerkt.

Lees verder »

TIPS! om het jaar UIT! te knallen!

Slider-SKA-16-17-sjon-1598x450

De laatste UIT!tips van 2017.

Weer een lekker lang weekend!! Met als UIT!smijter de jaarwisseling van zondag op maandag.

Meer dan genoeg te doen ook. Op vrijdag en tijdens Oud en Nieuw dat is. De laatste zaterdag van het jaar slaat een beetje dood. Vuil glas, krijg je dat.

Maar goed….altijd wel ergens een spontaan feestje op het laatste moment en met bankhangen en krachten opdoen om een dag later het jaar uit te knallen is ook niks mis.

Vrijdag tributebands in De Branding, een Grande Finale in The Box en Quizzen in Zilt.

Zondag de traditionele Schuit Top 50 en een Sing-In.

In de nacht van zondag op maandag het ‘godslasterlijke’ oud en nieuwfestival ‘Eindtijd’ bij Scum en het christelijke oud en nieuwfeest in De Schuit. Mocht je t beiden niks vinden kan je nog naar Home NYE in Noordwijk of naar de Fuif in De Nobel Leiden of je kijkt in de UIT!agenda of er nog wat tussen zit.

Hier komt jouw weekend!!!

Lees verder »

27 december: ChurchGoesTop2000 @ Gogo

top2000

De Top2000 staat vol met schitterende nummers over liefde, dood, troost en soms het geloof of God. Vandaar dat dit jaar de derde editie van de ChurchGoesTop2000 wordt gelanceerd in de GoGo te Rijnsburg. Deze Top2000-avond vindt plaats op woensdagavond 27 december van 20:00-00:00 uur in ‘t Kraaienest, Hofweide 1, in Rijnsburg. De speciale avond sluit aan bij de welbekende Top 2000 die ieder jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2.

De avond
Een aantal songs uit de Top2000 zullen door de band 4Tune worden uitgelicht. Alle songs worden live gespeeld vanaf 20:30 door de band 4Tune. De band zal een verbinding leggen tussen het christelijk geloof en de muziek van de Top2000. Het kan dan gaan om een verbinding tussen generaties, een verbinding tussen kerk en wereld en een verbinding tussen jou en God. Welke nummers zij uit de Top2000 zullen uitlichten, wordt tijdens de avond bekend. Daarna volgt het tweede deel van de avond, dit deel is informeel en hierin staat de (dansbare) muziek uit de Top2000 centraal onder leiding van DJ wPaul. Dan mogen ook de voetjes van de vloer.

Lees verder »

TIPS! om het beest UIT! te hangen

Het beest

HHier komt jouw weekend!!!!

Met: Jonge Talentbands, de laatste Rock4Life, Dubbelfrissa’s, Oudere meneren Coverbands( die moeite hebben de tekst te onthouden), Kerststollen, Oliebollen, Snollebollen en een muzikale zondag om je vingers bij af te likken.

Lees verder »
1 2 3 33
Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt