Kattukse Youtube gekte op #DYTG10

DSC_0047

Dolle bende afgelopen zaterdag in Utrecht bij de Dutch Youtube Gathering. Alle jonge makers van gestoorde en hilarische filmpjes met hun ‘fans’ op een kluitje in de Jaarbeurs mekaar lekker gek maken.

Fervente Kattukse Youtubers Lekker Bezig en ZU5E waren er natuurlijk ook bij. Lekker Bezig heeft opgetreden met ZU5E, of andersom;)

Vanuit Kattuk.nl (Kattuk.TV) zijn Jordi en Wout Jan die kant op gegaan om alles vast te leggen en onze fotograaf/videoman Hans (van Lekker Bezig) was er natuurlijk ook bij.

Hierna alvast een teaser klik HIER voor meer foto’s.

Later meer, van Zu5e en Lekker Bezig TV.

Lees verder »

Video: Het strand van Katwijk is geopend!

Op dinsdag 1 april is het Katwijkse strand geopend voor iedereen. De strandpaviljoenhouders kunnen beginnen met opbouwen. Wethouder Daan Binnendijk en Hoogheemraad Hans Pluckel waren al vroeg aanwezig om samen met gebiedsconciërge Arie van Delft de toegang tot het strand te openen en het nieuwe strand te bekijken. Vanaf oktober[...]

Lees verder »

Video: Zeemijn tot ontploffing gebracht op strand Katwijk

HartvanNederland.nl Op het strand van Katwijk is woensdag een grote zeemijn gevonden. Vermoedelijk gaat het om een mijn uit de Tweede Wereldoorlog, meldt de politie. De Explosieven Opruimingsdienst doet onderzoek en bekijkt of het ding ter plaatse tot ontploffing moet worden gebracht of elders. De zeemijn werd aangetroffen tijdens graafwerkzaamheden. Het exemplaar heeft[...]

Lees verder »
1 2 3 6
Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk