Los in het Bos met Kattuk.nl @ Moods in the Woods

Green Screen WEB

Kattuk.nl doet dit jaar voor het eerst ook mee met de Moods en we gaan helemaal los in het bos!! We bestaan dit jaar alweer 15 jaar, genoeg reden om even lekker uit te pakken en te laten zien waar we allemaal bij bezig zijn!

We draaien vanaf 15 uur een Silent Disco met het jonge DJ-talent DJ Jaimy, optredens van diverse rappers en meer. Er is een BosBios met de beste ‘homemade’ video’s van de afgelopen jaren.

Samen met bestuurslid (en hele goeie fotograaf) Sjon de Mol kan je je uitleven met macrofotografie; het fotograferen van bladeren, insecten en meer van heel, heel, heel, dichtbij. Stagiair Arend gaat met een aantal vrijwilligers green screen fotoshoots schieten. Met verkleedkisten, schmink en verschillende achtergronden zoals, kastelen, tropische eilanden, monsters, draken, prinsessen, Fortnight en nog veel meer.. maken ze de mooist bewerkte foto’s van iedereen die dat maar wil.

Er zijn workshops evenementfotografie, radio en video. Onze on demand radiozender Kattuk.FM maakt de hele dag radio-opnamen, interviews en uitzendingen vanuit de, tot mediacentre omgetoverde, Art Mobiel. Meesterinterviewer Vink is ook van de partij, om op zijn geheel eigen wijze, video’s te schieten voor een nieuw online muziekprogramma (hierover later meer)…

Landelijk bekende Youtuber (en bestuurslid Kattuk.nl) Stephan de Ridder (ZU5E/LE!P) gaat samen met iedereen die helpen wil een mooi sfeerverslag van het festival schieten.

Verder hebben we een leuke zithoek, midden tussen de bomen, waar je kennis kunt maken met de jongeren achter Kattuk.nl en je aan kunt melden als vrijwilliger om mee te helpen met alle activiteiten, de workshops en het bijhouden van de website.

Kortom meer dan genoeg reden om op zaterdag 23 juni een kijkje te komen nemen in het De Ridderbos achter de Muziekschool.

Lees verder »

Jongeren brainstormsessie @ De Schuit – Denk mee over de Toekomst van Katwijk

Katwijk

UPDATE2: Vanavond is het al zover!! JOUW MENING DOET ER TOE! Dit is DE kans om mee te praten en denken over de Toekomst van Katwijk
UPDATE1: Nu met video (na lees meer)

Wat vind jij van het activiteitenaanbod voor jouw leeftijd in Katwijk?

Heb je ideeën hoe de Katwijkse onderwijsinstellingen of opleidingen kunnen verbeteren?

Of mis je iets op het gebied van sport & gezondheid?

Wij nodigen jou uit voor een brainstorm over De Toekomst van Katwijk op donderdag 21 juni van 18:30 tot 20:30 in jongerencentrum De Schuit (Voorstraat 59, Katwijk aan Zee). Samen denken we na over onderwerpen die voor onze leeftijdgenoten (12 t/m 25 jaar) belangrijk zijn in Katwijk.

Denk je ook mee?
Reserveer dan nu je ticket via deze site.

Lees verder »

Glow in the Dark Party @ De Trom

glowwww

Op vrijdag 1 juni 2018 vanaf 19 uur is er een ‘Glow In The Dark’ party in de Trom in Valkenburg voor jongeren van 10 tot 15 jaar.

DJ Jaimy en DJ Stan Frijns zullen de hele avond draaien, dit mag je niet missen!

Kaartjes voor deze party kosten 1 euro en zijn t/m 31 mei verkrijgbaar bij IJsclub Nooitgedacht (op woensdagmiddag en vrijdagmiddag) of bij het Dorpshuis in Valkenburg.

Online bestellen kan ook door een privé bericht te sturen naar de Facebookpagina of het Instagramaccount van Jongerenwerk Welzijnskwartier.

Meer info op de posters hierna…

Lees verder »

Geslaagde Pizzaparty en Nerfbattle voor 26 jonge mantelzorgers

jongeheldenandreasplein

Kort verslag van de pizzaparty

Vrijdag 11 mei was het zo ver; de pizzaparty en nerfbattle voor onze Jonge Helden. 26 kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar melden zich in de namiddag bij Scum voor deze activiteit. En allemaal hebben ze een ding gemeen; ze zorgen voor iemand in het gezin. Bijvoorbeeld voor zieke ouders of voor een gehandicapte broer of zus. Dat betekent dat er thuis op hen gerekend wordt. Ze hebben verantwoordelijkheden thuis die andere kinderen van hun leeftijd niet hebben. Maar deze middag was speciaal voor hen. Even los komen van het zorgen en lekker iets doen wat bij je leeftijd past.

Lees verder »

Welzijnskwartier Street 4 You @ Poolster – Katwijk Noord

s4u

Vandaag (woensdagmiddag 16 mei) vindt de Welzijnskwartier straatspeeldag ‘Street 4 You’ plaats bij de Poolster in Rijnsoever. Er zijn diverse activiteiten en workshops voor jong en oud, oa:

- Workshop Streetdance
- Workshop Jongleren ‍♂️
- Workshop Schilderen
- Workshop Graffiti
- Kinderknutselhoek
- Springkussen
- Voetbaltoernooi ⚽️
- Koffiecorner ☕️
- Gezonde Smoothiebar
- ….en nog veel meer

Iedereen is welkom van 13:00 tot 16:00 uur! Zie de flyer hierna voor alle info…

Lees verder »

Street4You! Valkenburg

s4u vburg

Op woensdag 23 mei vindt tussen 10:00 en 16:00 uur de Welzijnskwartier straatspeeldag ‘Street 4 You’ plaats in en om Het Dorpshuis in Valkenburg. Er zijn diverse activiteiten en workshops voor jong en oud.

Het volledige programma vind je hierna…

Lees verder »
1 2 3 42
Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt