28 oktober: Halloween Frizzz @ Scum

frizzzheader

Op zaterdag 28 oktober is er weer een te gekke Frizzzparty in Scum Katwijk. Het thema is, hoe kan het ook anders, Halloween.

Natuurlijk wordt Scum helemaal in Halloweensferen omgetoverd tot een waar spookhuis en ook de muziek is weer helemaal top! met de lekkerste top 40 hits. de populairste House tracks.

Dit belooft weer een supervette editie te worden met de beste jonge dj’s uit Katwijk en omstreken.

Lees verder »

Programma Jongerenwerk Welzijnskwartier @ Scum

Scum3

Op het programma in oktober o.a.: Crazy Halloween, Nerf Battle, DJ & Fit cursus en nog veel meer….

Hieronder is de flyer van Scum te zien met onder andere creatieve/ leerzame/ sportieve activiteiten. Ook gaan we weer langs verschillende beroepen met het project ‘Later als ik groot ben’.

Kijk op de poster waar/ wanneer en hoe laat alles plaatsvindt en schrijf je snel in.

Lees verder »

Voor ieder wat wils bij Jongerenwerk Welzijnskwartier

DSC_0070

Alle info over het Jongerenwerk van Welzijnskwartier op een rij…

Het nieuwe schooljaar is gestart en ook de hobby’s hebben hun zomerstop gehad. Maar wat als je geen hobby hebt, of graag wat meer doet in je vrije tijd? Jongerenwerk Welzijnskwartier biedt doordeweeks allerlei gave activiteiten aan binnen en buiten de jongerencentra! Denk bijvoorbeeld aan: culturele workshops, straatvoetbaltoernooien, mountainbiken, Frizzzfeesten, de jaarlijkse survival en nog veel meer.

In de gemeente Katwijk zijn er verschillende jongerencentra waar de activiteiten plaatsvinden. Dit zijn Scum, JVC de Schuit, de Schelp, Stappers, IJsclub Nooitgedacht en ’t Hok. Daarnaast werkt het jongerenwerk plaatsgericht, waardoor de activiteiten zich ook buiten of op andere locaties bevinden. In de vrije tijd ontmoeten jongeren (vanaf 10 jaar) hun leeftijdsgenoten in een gezellige sfeer.

Verder krijgen jongeren de kans ideeën te realiseren en talenten te ontwikkelen. Zo worden de activiteiten voor en door jongeren neergezet, zoals een kookcafé, paintballen, mountainbiken en een dj-cursus. Ten slotte houdt het jongerenwerk zich ook bezig met gezonde voeding en beweging. Want hoeveel suiker zit er nou eigenlijk in één glas cola?

Lees verder »
1 2 3 38
Copyright ­2001-2017 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt