Kattuk.nl Uit!tips voor dit weekend

Het weekend staat bijna voor de deur! Dit keer hebben we voor het eerst de donderdag erbij opgenomen, omdat veel van jullie op donderdag al beginnen met feesten en er eigenlijk niet zoveel te doen is dit weekend. Toch hebben we de beste, leukste en vetste feestjes en concerten op een rijtje gezet, hieronder een overzicht!

Donderdag

Open Podium: Colt Nevada, Quibuz en The Modern Age
Vanavond is er een open podium in de The Box Studios. Er zullen drie bands optreden, waarvan twee voor bekenden en één onbekende: Colt Nevada. Colt Nevada is een redelijk jonge band, ze spelen een mix van alternatieve, donkere, maar ook toegankelijke rock. De tweede band die zal spelen is Quibuz. We volgen ze inmiddels al een tijdje en hebben ze al vaak zien spelen, elke keer worden ze weer beter! Bij de laatste band hebben wij dubbele gevoelens, wellicht spot je de legendarische lilliputter nog wel! Dit beloofd een drukke avond te worden, want Noordwijkerhouters komen nooit alleen!

Vrijdag

Drumfestival in Scum
Vanavond zal de Scum uit zijn voegen knallen met djembé’s, drums, ‘klassiek’- en Japans slagwerk! Als je van lekker in het wild rammen houdt zit je hier vanavond zeker op je plek! (En niet onbelangrijk: gratis entree!)

Zaterdag

Hardstyle feest
Vanavond een heus hardstylefeest in de GoGo. Drie dj’s zullen de avond tot een succes maken: The Uprising, Rick Bossie en De Beat Providers. Van de eerste twee hebben wij geen idee wie het zijn, maar de laatste kennen we natuurlijk wel! (Wie niet??) Wil je de Beat Providers nog zien voordat het festival- en feestseizoen weer begint? Grijp dan vanavond je kans!

Concert: Refill
Grote kans dat je nog nooit van deze band hebt gehoord, ze hebben namelijk nog niet veel in Katwijk opgetreden. Maar met nummers van Queen, Paramore en the Darkness zal het een muzikale happening worden! Ga dus vanavond naar de Boemerang om deze band te checken!

Nog niets gevonden?
Zoek je stamkroeg op voor een ouderwets gezellig avondje!

Gaan wij van Kattuk.nl nog wat doen dit weekend?
Dit weekend houden we het lekker rustig, we moeten nog uitrusten van afgelopen zaterdag… Wellicht duiken we nog ergens op, maar dat merken jullie dan wel!

Oh ja, we zoeken nog reporters om verslag te doen van concerten en feestjes. Interesse? Laat ‘t ff weten via info@kattuk.nl.

Have a nice one!!

2 comments

 1. Tma - 31 maart 2011 17:54

  Hee guys van kattuk.nl

  Ik persoonlijk vind het jammer dat er zo gepraat wordt over ons..

  ik citeer ” Bij de laatste band hebben wij dubbele gevoelens, wellicht spot je de legendarische lilliputter nog wel! Dit beloofd een drukke avond te worden, want Noordwijkerhouters komen nooit alleen”

  Ik denk nu niet van,, hee leuk vanavond spelen!
  Dus beter denken jullie bij de redactie voortaan een beetje na voordat je alles op het internet gooit
  bij voorbaat dank

  Groet

  Beantwoorden
  • Nadine - 31 maart 2011 19:07

   Hoi Tma,

   Ik denk dat het en beetje verkeerd over is gekomen.
   Wij willen helemaal niet de spot drijfen met jullie vriend, in tegendeel! Wij vinden hem juist hartstikke cool!!!!

   Hoop daarom ook dat julie ( alle fans en de band natuurlijk)er alsnog een leuke van gaan maken!

   Groetjes Nadine

   Beantwoorden

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk