Artiesten

Artiesten

Rapper Wesam is Back!

Rapper Wesam is een 19-jarige rapper geboren in Den Haag hij begon in 2008 met rappen. Hij werkte samen met rapper F1rstman. Op 16-jarige leeftijd had hij diverse shows in Zuid-Holland. Wesam heeft vaak in de buurt opgetreden, zoals in het Wellant College, Andreas College locatie Rijnmond, De Donk, De Peuk en hij is te zien in verschillende videoclips als JPB – Bij Mij.

Op Youtube staan diverse nummers van Wesam; toen hij net begon met rappen; van paar jaar geleden en van zijn spitsessie vorig jaar. Wesam heeft verschillende rapstijlen, zoals love-tracks, serieuze nummers over zijn leven en clubnummers. Door zijn love-tracks lijkt hij een beetje op de vroegere Yes-R. Door zijn serieuze nummers lijkt hij op rapper Matarr. Zijn beste nummer om nu naar te luisteren vind ik zijn spitsessie, de kwaliteit is goed en hij komt met een goede barz en flow.

Wesam is aardig bekend in deze buurt onder de jongeren, vanwege zijn optredens en zijn tracks natuurlijk, en hij zat hier ook op school. Wesam is een rapper die goed kan flowen op een beat en met aparte punchlines kan komen. Zijn teksten zijn soms simpel, zoals bijvoorbeeld in het nummer Wesam ft. A-Soldier – Van Mij.

Wesam heeft zich in de laatste paar jaar verbeterd en dit jaar gaat hij een comeback maken, heel anders dan we van hem gewend zijn. Wesam kan ook goed optreden, zo nam hij tijdens optredens op het Wellant College en het Rijnmond een back-up rapper, verschillende andere rappers en oud Nederlands kampioen beatboxer F1rstman mee. Dit zorgt voor een leuke show. Hij was daarom ook vaak de hoofd-act op het Andreas College loc. Rijnmond.

Wesam bracht de laatste paar jaar bijna niets uit, omdat hij veel tijd besteedde aan school en hier 100% voor ging. Dit jaar is hij dan eindelijk terug en gaat hij nog harder werken. Daarom komt hij vandaag met zijn nieuwe nummer genaamd ‘’Je Weet Niks’’ waarbij ook een officiële videoclip is. Rapper Wesam is zeker een artiest om dit jaar in de gaten te houden.

Hier zijn FacebookInstagram en Twitter.

 

Door: Jeff

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk