Artiesten

Artiesten

Kees Kraayenoord: sprekende zanger én zingende spreker

De welbekende gospelzanger uit Katwijk, Kees Kraayenoord, je kent hem wel.  Vanaf zijn 17e leidt Kees de aanbidding. Het begon allemaal op de zolder van een kerk en bij een cursus ‘worship leading’ van Jeugd met een Opdracht. Al snel zong hij mee met de bekende Opwekkings-cd’s, Ronduit Gospel Choir, de Ronduit Praiseband en zong hij op het Flevo Festival.  Ook hij was te zien in het programma ‘Praise’ van de EO. In de loop der jaren heeft heeft hij eigen cd’s en dvd’s gemaakt en heeft hij getourd met zijn band. Oude kerkliederen werden in een nieuw jasje gestoken.

Kees wordt zingende spreker genoemd of toch ook sprekende zanger? Het spreken van Gods Woord doet Kees ook voor grote getalen mensen. Daarbij is Kees ook nog eens ambassadeur van World Vision, hij zet zich in voor kinderen in armoede om deze kinderen een hoopvolle toekomst te geven.

Afgelopen vrijdag kon je hem vinden in Tripodia. De kaartenverkoop verliep eerst niet als gehoopt, het was te bidden dat de zaal uiteindelijk toch vol kwam. En ja! Mensen zijn in grote getalen gekomen. Er hing een aanstekelijke en opgewekte sfeer! Mensen kwamen enthousiast binnen en gingen nog enthousiaster de deur uit. Reacties waren: ‘’Wat een mooie avond, wat heb ik hier van genoten.’’ en ‘’Echt heel gaaf, super vet om dit mee te maken en je op Jezus te richten’’.

Hier vind je het Youtube kanaal, Twitter en Facebook van Kees.

Al met al was het een geweldige avond, ik heb er van genoten. Het was zo gaaf om met zoveel christenen de Heer te aanbidden. Mijn complimenten aan deze toppers: Kees en band en Xalt die in het voorprogramma stond!

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk