Artiesten

Artiesten

Them Novelists

Them Novelists, de unieke ervaring voor de liefhebber van elektronische muziek. Als een elektronisch hitjeskanon gaat Them Novelists live te werk, waar elke aanwezige wel een dansje op durft wagen! Genres als Techno, House en New Wave komen voorbij tijdens de energieke live-shows van deze band, perfect voor een rave tot bruiloft!

Bij de shows van Them Novelists is het publiek even belangrijk als de band zelf. Zodra er niet genoeg gedanst wordt zal een van de Novelists wel zorgen voor een vodka fles die door de zaal heen gaat of een passende move waar iedereen op kan meedansen. Na sommige shows van Them Novelists leveren ze een bijpassende afterparty waarbij DJ Saint nog tot de late uurtjes doordraait met vunzige techno en house hitjes.

Op dit moment zijn er een paar demotracks te beluisteren op hun Soundcloud. In juni 2016 zullen Them Novelists de studio in gaan om aan het einde van de zomer hun debuut EP ‘Church of Liquor’ te releasen waarmee ze van plan zijn de huidige technoscène te laten zien dat elektronische muziek niet alleen ingevuld kan worden met laptops en draaitafels. 

Meer?
Them Novelists op Kattuk.nl: foto’s, reviews en meer

www.facebook.com/themnovelists

SoundCloud

Three Novelists from the electronic hub-ports of Leiden were ready to lay their typewriters to rest and create the most tremendous musical experience.

Meer info:

facebook

soundcloud

 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk