Artiesten

Artiesten

Adam Skizz: Engelstalige coverrapper uit Wassenaar

Adam Skizz, voorheen Skizzy West, is een 18-jarige rapper uit Wassenaar. Hij begon in 2012 met rappen en werkt samen met producer RSB. Hij trad al eerder op in het Adelbert College en The Future in Wassenaar en staat binnenkort op Springbreak.

Skizz is een Engelstalige rapper die naast covernummers ook eigen nummers uitbrengt. Op zijn Youtube-pagina staan diverse nummers van toen hij net begon en live-opname van een optreden. Zijn rapstijl is newskool pop/rap met catchy refreintjes die je makkelijk mee kunt zingen en in je hoofd blijven hangen.

De flow van Skizz’s raps is nog niet helemaal goed op maat maar dat doet niets af aan zijn teksten. Skizz heeft een breed scala aan raps, zo komt hij met zomerse-, serieuze- en love tracks. De Engelstalige teksten van Adam Skizz zijn qua stijl redelijk simpel maar de refreinen zijn erg interessant en zijn altijd goed. De rapper is met zijn popstijl te vergelijken met rappers als B.o.B. en haalt zijn inspiratie bij rappers als bijvoorbeeld EminemYonasChildish Gambino, & 50 cent. Naar mijn mening is het beste nummer van Adam Skizz ‘’Road To Succes’’.

In Katwijk is Skizz in tegenstelling tot zijn eigen Wassenaar nog niet echt bekend. De rapper zit op school in Wassenaar en daar heeft hij uiteraard ook opgetreden. Voor iemand die net is begonnen met muziek maken weet hij al aardig hoe hij moet optreden en vindt het merkbaar leuk om te doen.

Adam Skizz is een beginnend rapper die met leuke covernummers komt, wat ik andere rappers in de regio nog niet heb zien doen. Dit zorgt voor een originele en veilige stijl vanwege het feit dat hij met covernummer ook goed kan oefenen en kan leren maat te houden. Van hieruit kan hij zichzelf ontwikkelen en meer eigen tracks uitbrengen.

Adam Skizz is naar mijn mening een rapper om goed in gaten door zijn Engelstalige covers en eigen stijl.

Check hier zijn YoutubeTwitter & Facebook.

Door: Jeff

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk