Artiesten

Artiesten

Abou: showrapper hard op weg!

Rapper Abou is een 21-jarige rapper die geboren is in Den Haag en op school zat in Katwijk. Hij begon in 2008 met rappen en werkte samen met rapper F1rstman. In het jaar 2010 had hij meer dan 30 liveshows op evenementen en in verschillende zalen en hij had een 1 tour-show. Hij heeft opgetreden op ZomerJam, het Bevrijdingsfestival in Den Haag, InCasa, Wellant College, Andreas College loc. Rijnmond, voorprogramma’s van Far East Movement,  Jack ParrowThe Opposites en Kleine Viezerik. Hij is ook te zien in Spangas seizoen 7.
 
Op Youtube staan diverse nummers, sessies en optredens, van het begin van zijn rapcarrière tot nu. Abou brengt serieuze nummers, maar heeft ook een paar clubnummers. Zijn beste nummer om te luisteren vind ik zijn Hou Je Bek Sessie, hij komt daarin met goede teksten.
 
Abou is aardig bekend in deze buurt, vanwege zijn optredens, tracks en omdat hij hier op school zat. Abou schrijft goede teksten, hij kan verhalen vertellen in zijn nummers en hij komt vaak met goede punchlines. Een paar van zijn nummers die hij uitbracht toen hij net begon met rappen zijn wel simpel, maar hij heeft zich wel de laatste paar jaren verbeterd en is goed op weg.
 
Abou heeft veel opgetreden en hij kan dat ook goed. Hij stond in 2012 in de halve finale van de Grote Prijs Van Nederland - zijn optreden in de kwartfinale staat op Youtube. Hij weet hoe hij moet optreden en brengt af en toe rappers mee, zoals oud Nederlands beatboxkampioen F1rstman. Hij stond ook in de voorrondes van The Next MC.
 
Hij heeft al beetje zijn eigen stijl gecreëerd en is hard aan het werk met zijn muziek. Hij brengt dit jaar nog paar nummers uit. Zeker een rapper om in de gaten te houden dus!
 
Check hier zijn YoutubeInstagram en Twitter.
 
Door: Jeff 
Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk